Maybelline New York Color Sensational Popstick Lipsticks.


Noen som hadde slike leke leppestifter eller Barbie leppestifter når de var små? Jeg får iallefall følelsen av å leke med disse igjen når jeg bruker Popsticks leppestiftene fra Maybelline – En gjennomsiktig leppestift med freshe «juicy» farger.

Maybelline Popsticks kommer i 5 forskjellige nyanser og jeg har 3 av dem kalt «Cherry Pop», «Citrus Slice» og «Pink Lollipop». Leppestiften er ikke noe pigmentert, men skal gi leppene en «juicy glossy» finish – Jeg ville kalt disse leppestiftene en lipgloss i stedet siden de ikke gir noe særlig farge på leppene, med mindre du legger mange lag.

Leppestiftene er flotte å se på, selve hylseret har en stilig neon rosa farge og selve produktet ser ut som vingummi eller en leke leppestift. Leppestiften er gjennomsiktig og ser ut som gele og den lukter godteri – Absolutt en «samtalestarter».

Har du veldig pigmenterte lepper vil ikke du få noe farge via disse leppestiftene, kun en nydelig shine/gloss – Så ikke bli lurt av bilder hvor de har swatchet produktet på huden. Jeg ble litt skuffet over hvor lite farge den gav leppene mine, men jeg hadde egentlig ikke forventet noe mer.

Leppestiftene er ikke noe must-have produkt, men litt spesielle og kjekke å ha i samlingen sin. De passer perfekt til de yngre som ønsker glossy lepper og ikke noe farge. Produktet gir ikke leppene noe fuktighet, men de har heller ingen uttørkende effekt.

De mørkeste nyansene gir litt mer farge til leppene enn de lyse, så vil du likevell prøve Popsticks anbefaler jeg fargen «Cherry Pop».

Pris:
70,- hos Feelunique

Karakter:
3 av 6

 

10 kommentarer om “Maybelline New York Color Sensational Popstick Lipsticks.”

 1. Disse så litt morsomme ut! Om jeg måtte hatt noen av dem, så tror jeg at jeg hadde valgt Pink Lollipop eller Cherry Pop 🙂

  Svar
 2. Liker fargene, men hater at det reklameres med at de skal gi glans og fukt, for de er ikke glossy en plass og fukt gir dem ikke :S Mer som en nybegynner-leppestift for de som vil ha det diskret. Nammenam duft da 😉

  Svar
 3. Not sure about these, they don’t really moisturize and they don’t really tint so why put all those chemicals on my lips.

  Do you know if there is a Norwegian version of GlossyBox?

  Svar
 4. Dette har ikke så med dette innlegge å gjøre men, vet du om de forsatt setter ned lav verdi på acw ? 🙂

  Svar
  • Gjor det sist jeg kjøpte noe hos dem iallefall og det er ikke mangen uker siden. Men send en note/melding ved betaling at du ønsker de skriver lav verdi, da gjør dem det:)

   Svar
 5. Jeg har fargen tropical pink og den fungerer supert til mine lepper!:D jeg tror du glemte og si at de lukter veldig godt!:P hehe, bloggen din er utrolig bra 😀

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.