TAG: Sommerfavoritter !


I fjor kjørte jeg en «Summer tag» og det samme gjør jeg i år også, men med noen forandringer denne gangen. Denne «Sommerfavoritter» tagen kommer jeg også til å nevne andre ting enn bare sminke og skjønnhetsprodukter..

Bli gjerne med dere også, enten om dere skriver deres favoritter i kommentarfeltet eller lager et eget blogginnlegg/videoblogg på deres favoritter for sommeren. Jeg elsker å lese/se andres favoritter enten det gjelder produkter eller lignende –  Så jeg tagger alle som vil, med eller uten blogg !

Tag: Sommerfavoritter !

☀ Dine topp 5 favoritt sminkeprodukter for sommeren ?
☀ Dine 3 must-haves produkter for håret om sommeren ?
☀ Hva må du ha i «beach-bagen» din når du skal på stranden ?
☀ Hva er dine favoritt sommersanger (max 5 sanger) ?
☀ Lag din favoritt sminkelook for sommeren ?

Du kan gjøre alle «utfordringene» i ett innlegg eller dele det opp i flere innlegg. Jeg kommer til å dele mine opp i flere innlegg, så «Sommerfavoritter: Del 1 – Sminkeprodukter» kommer senere i dag 😉

Til dere som deltar send meg link i kommentarfeltet/epost så kan jeg skrive inn link til bloggen din/innleggene deres nederst i dette innlegget – Så flere kan lese hvilken deres favoritter er !

 

Lykke til og god sommer ☀

 

Andre som tar utfordringen/tagen:

– Ingvild Fiskerstrand
Ina Makeup

 

 

8 kommentarer om “TAG: Sommerfavoritter !”

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.