Rengjøring pågår..


Off, jeg har lenge snakket om å ta en grundig oppryddning i sminken, som å ta alt ut av skuffene og organisere på nytt, men det har liksom aldri blitt noe av. De siste dagene har jeg ligget syk på sofaen og har hatt god tid til å gjøre det – Og det er dette jeg har gjort på idag…

..En ting er sikkert og det er at jeg ikke skal kjøpe mer sminke på en stund. I dag har jeg pakket ned en del som jeg skal gi bort og kastet mye som ikke er noe å ta vare på, og jeg føler jeg gjør det hver eneste gang jeg har en opprydding. Vurderer også å legge noe ut for salg her på bloggen siden det er mange av dere som har sendt meg mail om det.

I stedenfor å ha foundation, blusher, highlightere, solpudder, pudder og primere i én og samme skuff har jeg nå latt blushene ha en skuff for seg selv og har heller primer, foundation, highlightere, solpuddere og pudder vær i en annen skuffe. Jeg har en del blusher og føler jeg har mer «kontroll» over dem nå når de ligger slikt i stedenfor i en haug som de låg tidligere.

Jeg har også vasket noen av produktene på utsiden og sprayet desinfiserende spray på pudderproduktene. Jeg har nå ryddet og vasket 3 skuffer og har 2 skuffer igjen som jeg skal ta i morgen – For nå er det natta *dritlei* !

Hvis jeg en gang blir ferdig med dette rotet skal jeg få filmet en oppdatert sminkekolleksjon som mange av dere har spurt om 🙂

 

 

11 kommentarer om “Rengjøring pågår..”

  1. Jeg syns jeg har mye, men ganske sikker på at du har MYE mer enn meg :p

    Svar
  2. Jeg elsker å lese bloggen din! Jeg har nettopp startet min egen blogg, har du noen tips til hvordan jeg kan lage så gode innlegg som mulig?

    Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.