Sminkevideo: Hvordan påføre løsvipper !

Jeg har et innlegg på dette fra før, men det er ikke video kun skriftlig. Så jeg tenkte at jeg får ta en how-to på video for å vise dere hvordan man setter på løsvipper – Hva man bør gjøre først, under og etter påføringa.

Hvis dere vil vite hvilken løsvipper som er mine favoritter, kan du lese dette innlegget. Limen jeg bruker er DUO Adhesive og i fargen black, den finnes i clear også – Men jeg liker best svart nå som jeg har fått «teken» på å påføre løsvipper. Duo adhesive fåes hos Lookfantastic eller hos MadameMadeline.

Les også; How-to: Legge perfekt eyeliner

Everlash «pinsetten» som jeg påfører løsvippene med fåes også hos MadameMadeline – Les full omtale på den her. Denne pinsetten er et must-have for alle som bruker løsvipper. Den gjør påføringen lekende lett!

Sminkebørstene jeg brukte i videoen er fra Sigmas nye Performance kit, E21 og E11. Øyenskyggen er MakeupStore Pollution og gellineren er Bobbi Brown Black Ink.

Edit: Jeg glemte å si i videoen at det kan vær lurt å vente ca. 30 sekunder når du har påført limen på selve løsvippen. Dette gjør du fordi da blir limen litt mer seig og løsvippen vil ikke skli så lett når du legger den på øyelokket.

Ha en flott helg, jenter!
Ps: Følg med på Facebookgruppa i kveld, jeg kjører en ny giveaway
med gavekort fra SigmaBeauty. 

 

4 kommentarer om “Sminkevideo: Hvordan påføre løsvipper !”

 1. Hei

  Hvor kan man få kjøpt en slik uansett? Jeg var akkurat i New York og spurte etter en slik bøyd pinsett overalt, men klarte ikke å finne den. Har heller ikke funnet den i Oslo hvor jeg bor.

  Mvh

  Marit

  Svar
 2. Hei 🙂 får ikke til å se videoene dine her inne, får bare opp «videoen er privat «, H A kan jeg gjøre?
  NB! Takk for fine sminketips ellers 🙂
  Mvh
  Gøril

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.