Omtale: Everlash Angeled Tweezer – Must have dersom du bruker løsvipper!

Shu Uemura har en lash applicator som er veldig populær blant makeupartister og sminkeguruer på YouTube. Jeg har vert på jakt etter en slik lenge, men jeg fant ikke Shu Uemura sin noen steder – Heldigvis har Everlash en billigere dupe som jeg nå har testet.

Dette er en pinsett lignende verktøy med en bøyd, tynn og lang tupp som skal hjelpe deg med å få perfekt påføring av løsvipper. Siden den har denne tynne lange spissen kommer den godt til inne ved øyenkroken, men også gir et godt grep på løsvippene når du skal påføre.

Den kan brukes til å påføre både punktvipper og hele løsvipper, men også rhinestones på enten negler eller ansikt. Det står at den også kan brukes til å nappe bryn med, men jeg foretrekker heller en vanlig pinsett til det. Jeg føler at denne ikke er bred nok til å nappe ut hår med – Den får ikke godt nok grep i hårstråa som skal nappes.

Jeg virkelig anbefaler denne til alle som bruker løsvipper, enten om du alt er flink til å påføre løsvipper eller om du er nybegynner og syns det er vanskelig – Denne gjør påføring av løsvipper mye enklere og raskere. Anbefales også til påføring av rhinestones.

….. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har kjøpt en slik for lenge siden, denne er fantastisk !

Pris:
$12 hos MadameMadeline

Karakter:
6 av 6

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.