Omtale: John Masters Organics Deep Scalp Follicle Treatment and Volumizer

Produktet med det lange navnet skal i følge merket selv gi en sunn hodebunn og sunt hår – stimulerer blodsirkulasjonen slik at håret vokser raskere, balanserer talgproduksjonen og gir volum.

Jeg har testet denne «vidundersprayen» fra JMO en periode nå og syns faktisk at denne sprayen er… fantastisk !
Produktet er laget av organiske urter og oljer – inneholder ingen fæle ingredienser som silikon og sulfater. Verken ingrediensene eller produktet er testet på dyr og produktet er trygg for fargebehandlet hår.

Jeg føler at håret ser mer luftig og mindre fett ut ved hodebunnen. Det kan gå flere dager uten at jeg føler jeg trenger å vaske håret fordi det ser ikke flatt ut. Håret får også en flott glans og volum.
Litt tidlig å si om jeg har merket noe forskjell på lengdene – Om håret vokser raskere ved bruk at dette produktet, men det kan jeg oppdatere dere om senere.

Noe jeg også syns denne er bra for er sårhet i hodebunnen, etter jeg har farget ettervekst kan hodebunnen føles litt sår. Og da føler jeg at denne sprayen «kjøler» ned hodebunnen og virker helende. Så sliter du med sår og/eller kløende hodebunn til vanlig eller etter en kjemisk behandling kan du gi denne en sjans å se om du også merker forskjell.

Hvordan bruker man produktet?

Håndkletørk håret etter du har dusjet og vasket det. Så sprayer man denne sprayen i hodebunnen – Del håret inn i passe store passéer og spray på hodebunnen. Masser produktet godt inn etterpå. Skal ikke skylles ut.
Denne kan brukes etter hver gang du har vasket håret.

Det jeg syns er litt minus er at produktet er litt dyrt og inneholder kun 59ml. Produktet er ikke særlig drøy i bruk, så det kan bli dyrt i lengden dersom man skal bruke den over lengre periode – man må kjøpe en del flasker.

….Men utenom det så syns jeg dette produktet er fantastisk og kommer til å kjøpe flere flasker ved neste lønning slik at jeg har backup når jeg går tom. Denne er en must-have og ny all time favoritt hos meg:)

Pris:
£21 hos Feelunique

Karakter:
5 av 6

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.