Sminkerom – Nye møbler, lyspærer og pynt

IMG_9375
Nå som jeg endelig har tid til å leve litt igjen og ikke bare lese på eksamen, har jeg tatt meg den friheten til å rydde på roterommet mitt. Jeg har kjøpt ny kommode da den gamle var egentlig helt ubrukelig og nye pærer til sminkespeilet mitt, samt litt pynt.

Den gamle kommoden min var så full at den var blitt skjev og vinglete, i tillegg var skuffene så dype at jeg måtte stable ting i høyden i stedenfor å ha flere skuffer der jeg kunne ha ting litt mer oversiktlig. Bjørn skulle til Bergen tidligere denne uken og da sendte jeg han til IKEA med en liten handleliste for meg – Det ble selvsagt en ALEX kommode.

IMG_9373

Måten parfymene mine ble oppbevart på har jeg aldri blitt helt fornøyd med, men nå tror jeg at jeg har funnet en løsning jeg liker – kakefat! Så i stedenfor å ha de fleste parfymene mine stående på kommoden har jeg heller de fineste og mest brukte parfymene stående på et kakefat og har resten ned i skuffen. Da fekk jeg plass til Yankee Candle lyset mitt og en vase med hvite blomster som pynt.

Nå har jeg kvittet meg med mye søppel, gammel sminke, gamle parfymer og andre ting jeg ikke bruker lenger, vasket og støvsugd og kan endelig bruke rommet uten å skjemmes *rødme* 

IMG_9363
// Før

IMG_9364

IMG_9368
//Etter

Hvis du også har laget deg et slikt sminkespeil som jeg har ( how-to finner du her ) og bruker lyspærer fra Ikea, vet du sikkert at de lysene gir et veldig gult lys. Da jeg var i London var jeg på utkikk etter lyspærer med kaldt lys og fikk kjøpt noen via ebay til en billig penge (6400K – LED) – Jeg er så fornøyd med både lys og hvordan sminken er organisert nå. Håper bare dette gir meg motivasjon til å starte med sminkevideoer igjen, nå blir de i hvert fall ikke gule 😉

Ha en superflott kveld videre jenter! ♥
Q: Har dere noen oppbevaringstips å dele med meg?

51 kommentarer om “Sminkerom – Nye møbler, lyspærer og pynt”

  • Takk takk 🙂 Ja, syns parfymer på kakefat er litt stilig, så det måtte jeg også prøve 🙂
   Skuffen med parfymer er jo uryddig, men ingen ser oppi der ( får eg håpa, haha! )

   Svar
 1. Så fint! Har mine parfymer på et sånt lys-brett med speil i bunnen 😀 Har ikke i nærheten så masse parfyme som deg da, eller sminke for den saks skyld… I can only dream, haha 😛

  Svar
  • Lysbrett med parfymer på er så fint! det var egentlig det jeg var på jakt etter først, men fant ingen. Så da ble det kakefat og det ble ikkje så gale det heller 🙂

   Svar
 2. Kjempefint! Skulle så gjerne ønske jeg hadde større plass å boltre meg på. Da skulle sminke og fine ting være organisert til tusen, og alt ville vært fantastisk! 😀

  Svar
 3. wooow for ein kolleksjon:D hadde vært drømmen min og få lov å tippe på alt du har 😆
  hehe:) Det blei kjempe fint!

  Svar
 4. Hvilken ‘Kelvin-styrke’ har du på dine pærer? Jeg har 6400 Kelvin på mine og det skal tilsvare dagslys, det gir absolutt ikke gult lys. Men vet ikke om de er helt optimale.. 😉

  Svar
 5. Utrolig fint det ble 😀 hvor har du kjøpt møblene? Spesielt kommoden med sminken, leita etter en sånn lenge 😮

  Svar
 6. Kan du linke til den kommoden som står vedsidenav, og linke til den «pulten» som speilet står på? ville hjulpet så masse, driver på med å dekorere rommet og organisere nå! vil ha det like fint som deg

  Svar
 7. kan du gi liken til de lyspærene du kjøpte på ebay? var vanskelig og finne pgså kommer det opp om du vil ha varm hvit eller bare hvit?

  Svar
 8. kan du gi en link til lyspærene du kjøpte på ebay? siden finner ikke noen, er ikke ekspert på sånn lyspærer , hehe

  Svar
  • Selgeren har ikke dem inne lenger så jeg får ikke linket :/

   lyspærene har 6400k, 3w, e14 sokkel.

   Navnet på produktet var:
   6x 3W LED Low Energy Golf Light Bulb 6400K Cool Daylight White Lamp E14 SES B22

   Svar
 9. Hei, kom inn på bloggen din siden jeg er på utkikk etter ideer for sminkebord og slikt til nytt hybelrom. Hvor kjøpte du de boksene du har koster og smine i, som på bildet er på sminkebordet? ar utrolig fint :))

  Svar
 10. Hei! Kunne du linket til lignende pærer du har via eBay? Klarer ikke finne noe som ser like bra ut som det dine ser ut som

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.