Omtale: Anastasia Brow Wiz – Ash Blonde

IMG_9410
Jeg elsker å teste ut nye brynprodukter og et merke jeg har vert nysgjerrig på lenge er «Anastasia Beverly Hills». Hvis du ser mye sminkevideoer på YouTube har du nok fått med deg hypen om dette merket.

Jeg har gått i fellen før og kjøpt et brynprodukt pga. hypen på diverse blogg.no toppbloggere (les BillionDollarBrows Universal Brow Pencil), men Brow Wizen fra Anastasia er helt andre saker – Dette er et produkt som fortjener hypen!

Jeg har vært fan av Mac Lingering eyebrow pencil en god stund og aner ikke hvor mange slike jeg har kjøpt fordi jeg ikke har klart meg uten – Brow Wiz er i samme sjanger som Mac sin bare bedre. Det jeg liker bedre med Anastasia sin er at tuppen er mye mindre slik at du kan lage små hår og man får derfor mer naturlige bryn. Har du kanskje bare et lite hakk i brynet som du vil fylle inn er denne helt super fordi tuppen er så tynn.

IMG_9402

IMG_9387MAC Eye Brow «Lingering»  og  Anastasia Brow Wiz  «Ash Blonde».

IMG_9425

Anastasia Brow Wiz får du i 7 forskjellige nyanser både kalde og litt varmere undertoner. Selv bruker jeg Ash Blonde som er en kald brungrå farge som matcher min naturlige hårfarge. Noen ganger kan såkalte farger med «Ash» /ask i seg ha en veldig grønnaktig undertone, men denne fra Anastasia har ikke det.

Produktet er lett å påføre, godt pigmentert, sitter godt på, men er likevel lett å duse ut med mascarabørsten (som du finner på andre enden av produktet) dersom du ønsker det. Sliter du med veldig blank og fet hud anbefaler jeg at du setter bryna dine med en bryngel for å «holde på plass» både fargen og formen på bryna. Selv har jeg kombinert hudtype der jeg kan bli litt fet i t-sonen ( området med bryna), men på meg sitter produktet støpt og forsvinner ikke i løpet av dagen.

En ny favoritt som jeg kommer til å kjøpe igjen.

 

Pris:
Fåes her til 180,-
(gratis frakt)

 

Karakter:
6 av 6

 

8 kommentarer om “Omtale: Anastasia Brow Wiz – Ash Blonde”

 1. Flott å lese at en norsk blogger omtaler denne da jeg lenge har hatt lyst på den 🙂 Den blir nok bestilt hjem ganske fort 🙂

  Svar
 2. Så at de har begynt å selge anastasia på kicks! Har veldig lyst på både dip brow pomade, brynpudderet og brow-wiz!

  Svar
 3. Hei! Dette er kanskje et litt random spørsmål, men om to uker reiser jeg til London. Jeg har tenkt til å handle på en MAC-butikk, men ikke den på Selfridges (mest sannsynlig haugevis av mennesker). Hvilken MAC-butikk vil du anbefale? 🙂

  Svar
  • Selfr. Er kjempebra for de har så mange andre merker der. Fikk fort hjelp i påsken. Mac covent garden er bra. Denne to etasjer med både Mac pro og vanlig Mac. Så har de jo en Mac butikk inne med carnaby men den var jeg ikke på 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.