Glossybox – Mai 2014

IMG_9251Denne måneden liker jeg Glossybox innholdet og gleder meg til å dele med dere hva den inneholder! Glossybox er et abonnement man betaler 179,- i måneden og mottar en  boks i posten med fullsize og travelsize produkter.

Jeg elsker frisørprodukter og Kérastase er ett av merkene jeg liker veldig godt da jeg har noen favorittprodukter fra dette merket. Da jeg såg at denne glossyboxen inneholdt 3 produkter fra Kérastase ble jeg kjempeglad! Man får en stor travelsize hårspray og sample på hårmaske og shampoo fra Kerastase.

Les også: Andre Glossyboxer.

Andre ting jeg elsker er å teste ut nye parfymer, så når jeg f.eks bestiller ting fra Feelunique og får velge meg 2 sampleprodukter så velger jeg ofte parfymeprøver. Denne gang fikk vi en parfymeprøve fra Thierry Muglers Alien parfyme.

Vichi produktene er jeg ikke helt fornøyd med da jeg ofte får slike testere gratis på Apoteket, men da hjalp det litt med å få en kroppsolje som skal vekke sansene og gir trøtte muskler et energikick.

IMG_9357

Andre ting denne boksen inneholdt var en ansiktsmaske som peeler huden, den lukter faktisk litt som grønne epler, eller frøene i eplene. Denne peelingen skal passe til sensitiv hud, kommer i en søt liten krukke som vil gi 2 behandlinger, muligens 3. Og til slutt så inneholder den nok et negleprodukt – et 3 in 1 produkt som kan brukes som baselakk, negleforsterkendeprodukt og topplakk for ekstra glans og holdbarhet.

IMG_9359

Jeg er fornøyd med denne Glossyboxen, mest pga Kérastaseproduktene. Men det skal bli spennende å prøve de andre produktene også, spesielt ansiktspeeleren og kroppsoljen. Parfymen var god, godkjent av Bjørn var den også, men litt usikker på om jeg kommer til å kjøpe enn fullsize da den var litt for «damete» for meg. Jeg liker mer fruity-fresh dufter og denne var mer «floral».

Litt synd at det ikke var noen fullsize produkter i denne esken, litt vanskelig å regne ut verdien på boksen da + vi liker jo selvsagt fullsize produkter best, men Kérastaseproduktene reddet som sagt denne månedens Glossybox, syns jeg da 🙂

Vil du lese mer hva jeg syns om Glossybox og andre Glossybox innlegg kan du trykke her. Vil du også motta slike pakker i posten går du inn på Glossybox.no og melder deg på, det koster 179,- i måneden. Du kan også se på nettsiden til Glossybox hvem de samarbeider med, f.eks Redken, Decléor, Babor, bareMinerals og m.m.

 

Q:  Thumbs up eller down for denne boksen, jenter ?

 

 

6 kommentarer om “Glossybox – Mai 2014”

 1. Jeg må ærlig innrømme at jeg faktisk har sagt opp abonementet mitt på glossybox. Da jeg flere ganger fikk samme tingene om og om igjen. Fant ut at jeg da heller kan bruke pengene på ting jeg ønsker meg istede 🙂

  Svar
  • Ja, jeg er litt lei negleprodukter (men det er jo fordi jeg ikke har den interessen, men det er det jo mange andre som har. Så de er sikkert fornøyd med det ) :p

   Svar
 2. Jeg fikk ikke de samme produktene desverre. Fikk peeleren,vichy og oljen og blank neglelakk. Så istedet for hårproduktene fikk jeg en spraydeodorant som lukter horibelt :p Det var kjipt å se du fikk hårprodukter for de ville jeg gjerne prøvd.så ikke så fornøyd denne gangen, kun oljen jeg har bruk for.

  Svar
 3. Hmm, jeg hadde ikke vært fornøyd med denne boksen, er glad jeg ikke abonnerer. Bruker nesten aldri slike prøver man får fra gratis fra nettbutikker, så gidder i alle fall ikke å betale for dem 😛

  Svar
 4. Jeg likte denne boksen veldig godt 🙂 Mange spennende produkter 🙂 Jeg også ble glad da det var flere Kerastase-produkter 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.