Products I´ve Used Up – August 2012

Da er det tid for et nytt «empties» innlegg, hvor jeg deler med dere hva jeg har brukt opp den siste måneden og hva jeg syns om hvert enkelt produkt – Vil jeg kjøpe disse produktene igjen eller ikke ?

Denne måneden hadde jeg litt fokus på å bruke opp sminke – jeg vet jeg hadde planer om å bruke opp parfymer denne måneden også, men jeg har ikke klart å bruke opp de parfymene jeg hadde planlagt å bruke. Men jeg syns jeg har vert flink å bruke opp noen sminkeprodukter da.

Les også: Products I´ve Used Up – Juli 2012

Det er ikke så ofte jeg klarer å bruke opp sminkeprodukter helt, rett og slett fordi jeg blir som oftest lei av sminkeproduktet lenge før det er tomt eller slutter å bruke det når jeg har brukt det så mye at vi ser bunnen på produktet. Men nå har jeg på trass klart å bruke opp sminkeproduktene helt..

Korres Pomegranate Makeup remover & Cleansing Wipes – Dette er min nye favoritt sminkefjerner fra en av mine favorittmerker, Korres. Den lukter så godt, granateplesaft, veldig søtt og friskt. Disse sminkeserviettene inneholder ikke mineralolje, parabener eller andre skumle ingredienser. Pomegranate er spesielt for oss med kombinert til fet hudtype, men finnes også i «Protein Milk» som er for alle hudtyper. De fjerner sminke uten å irritere øynene eller huden, de etterlater ikke huden fet og oljete slik som mangen sminkefjernere gjør. Jeg har allerede kjøpt flere pakker med Korres Wipes, og er godt i gang med å bruke opp min andre pakke.

Fåes hos Feelunique til 65,- ( på salg til 58,-)

 

Biotherm Deo Pure Roll-On – Dette er min all time favorite deodorant, og denne har jeg hatt i en tidligere «Products I´ve Used Up» innlegg. Jeg bruker ikke noen andre deoer enn denne og er storfornøyd. Den lukter friskt og rent, irriterer ikke huden under armene og holder borte uønsket kroppslukt.

Fåes hos Feelunique til 140,- ( på salg til 117,- )

 

MAC Blot Powder – Dette er en gammel favoritt som jeg har helt glemt ut at jeg har. Denne var jeg helt gal etter før og hadde den hele tiden med meg i veska. Dette er altså et blotting pudder som du kan bruke til å matte ned huden etter du har sminket deg eller senere på dagen dersom du har blitt oljete/blank i ansiktet. Denne har jeg allerede en backup liggende, så jeg kommer til å bruke denne igjen.

Fåes hos BB til 162,-

 

MAC Shy Girl Lipstick –  Min signatur leppestift ! Denne har vert favoritt leppestiften min i åresvis og jeg bare elsker den. Dette er den leppestiften jeg tar på når jeg ikke vet hva jeg skal ha – den passer til det meste. Den kan brukes både til hverdags og fest. Dette er en nude/fersken farget leppestift med hint av shimmer i seg. Man får flotte juicy lips med denne og er ekstra fin dersom du kombinerer den med MAC Love Nectar lipgloss. Denne har jeg mangen backuper på, så det er ikke noe tvil på at jeg kommer til å bruke denne igjen.

Fåes hos BB til 95,-

 

Laura Mercier Eye Basic «Wheat» – Også en all time favoritt. Dette er den beste øyenskygge primeren jeg vet om, denne slår både Urban Decay og NARS. Denne primeren er hudfarget og vil derfor dempe rødheter og synlige blodårer på øyenlokket. I tillegg til dette vil den også unngå at øyenskyggene creaser, forlenger holdbarheten samt gjør at øyenskyggene blir mer intense. Eneste minuset med denne er at det ser ut som det er litt produkt igjen, men jeg kommer ikke til med applikatoren. Men utenom dette er denne primeren veldig godt og jeg kommer garantert til å kjøpe den igjen.

Fåes hos StrawberryNET til 80,-

 

Benefit Powderflage – Sliter du med at concealeren din legger seg i striper under øynene? Da bør du prøve å sette concealeren med et pudder. Benefit Powderflage har hjulpet meg i mangen år med å holde concealeren på plass,  jeg har brukt opp flere slike krukker fordi jeg liker dette produktet veldig godt – Desverre er denne vanskelig å få tak i nå fordi den er ut av produksjon *hmfprh..* Dette er et silikonbasert pudder som har en rosa farge med lysreflekterende pigmenter i seg, den vil sette concealeren slik at den ikke creaser samt lysne opp område under øynene. Fantastisk produkt som jeg gjerne skulle kjøpt mer av hvis jeg fant det en plass.

Edit: Fåes hos Britique til 299,- (takk Ida som tipset om dette)

 

John Masters Organics Deep Scalp Follicle Treatment and Volumiser – Et supert produkt til dere med sår hodebunn. Jeg har brukt denne for å øke hårveksten slik at jeg får lengre hår. Jeg har brukt denne kombinert med et kosttilskudd fra Phyto og det har gitt meg gode resultater. Jeg har brukt opp et par flasker med JMO fordi den er ikke særlig drøy i bruk, men den er absolutt verdt det. Den har en frisk mintduft som virker kjølende på hodebunnen. Har du vert mye ute i sola, eller sliter med tørr og sår hodebunn av naturlige årsaker eller etter hårfarging kan du prøve dette produktet. Venter en ny flaske i posten ganske snart.

Fåes hos Feelunique til 190,-

 

Crest 3D White Advanced VIVID whitening Toothpaste – Denne tannkremen har jeg brukt i litt over et halvt år og jeg er kjempefornøyd. Jeg kjøpte 3stk. av denne tannkremen i fjor og dette er den siste jeg har igjen, men flere nye er på vei til meg i posten for dette er en tannkrem jeg virkelig liker. Den smaker/lukter ganske godt, tennene føles veldig rene og det virker som de holder tennene hvite lengre etter tannblekingsbehandling (f.eks SmileLab / Crest White strips).

 

Mange av disse produktene får du nå på salg hos Feelunique som for tiden har et stort sommersalg hvor du kan få opp til 50% rabatt på flere produkter. Har de ikke salg på det produktet du vil ha kan du bruke kodeord MALLO2012 for å få rabatt.

 

Q: Har du prøvd noen av disse produktene?  

 

17 kommentarer om “Products I´ve Used Up – August 2012”

 1. Hei, har ikke prøvd en eneste, jeg!!! levde jeg under en stein??? en ting jeg lurer på, hvor får du tak i Crest white strips??? Fantastisk blogg forresten, du har fått en ny fast leser:-)

  Svar
 2. Nyttig innlegg:) Venter fortsatt på korres sminkeserviettene fra feelunique, gleder meg til å teste dem. Hadde de fra Yes To men de svei så innmari på øynene, av og til svei de på huden også. Satser på at de fra Korres er milde og gode:) Ha e fin helg!

  Svar
  • Håper du tåler disse fra Korres sine da, for dei er så gode og de lukter så godt 😀
   Husk at Korres har to forskjellige versjoner av sminkeserviettene – Alle hudtyper og kombinert/uren hud 🙂

   Ha en fin helg du også <3

   Svar
 3. Hvor mye koster de for frakt på transdesign? ønsker å kjøpe en deel neglelakker ! så mange jeg får for under 200 lappen da, av essie!

  Svar
  • Frakt varierer etter hvilken fraktmetode du bruker og hvor mye du handler. Det er en stund siden jeg handlet der nå, men da jeg handlet kunne jeg handle 5-8 lakker for å få plass oppi den minste fraktmetoden ( small flat package eller noe sånt – Den billigeste). 🙂 Priser står før du betaler (I handlekurven hvor du velger fraktmetode)

   Svar
 4. Hvor kjøpte du Crest tannkremen? Kjøpte min på ferie i usa i sommer, og nå er den snart tom. Hvis du kjøpte på ebay, kan du linke til selgeren? 🙂

  Svar
 5. Jeg synes slike innlegg er så morsomme, så jeg har begynt med det selv. Jeg er imponert over at du har fått tømt flere sminkeprodukter da, de tar så lang tid at det er sjeldent at det skjer her.

  Svar
 6. Benefit sitt pudder er supert! eneste som holder min concealer på plass. synd det er så dyrt hos britique. blot powderet er supert!:) ett annet bra og billig alternativ er palladio rice powder. matter ned godt i flærne timer

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.