Anbefalinger og tips: Hvordan få håret til å vokse fortere !


Det finnes ingen eksakte «oppskrifter» som helt 100% kan garantere deg lengre hår – Men jeg kjøpte inn noen produkter for litt siden og har oppnådd overraskende resultater som jeg vil dele med dere.

Jeg vil starte med å si at jeg har, i følge mine frisører, et hår som vokser relativt fort til vanlig. Jeg ender alltid med en enorm ettervekst som må farges hver måned noen ganger 2 ganger i måneden. Jeg klipper også en del av håret hver 3 måned for å klippe bort slitte og tørre tupper og for å holde formen/lengden jeg ønsker på frisyren. Selvom jeg har et hår som vokser raskt til normalt, så har jeg merket stor forskjell etter jeg begynta med desse produktene jeg nå skal fortelle om..

.. Jeg har brukt PhytoPhanere Fortifying Capsules kombinert med JMO Deep Scalp Follicle Treatment og sammen har dei økt blodsirkulasjonen i hodebunnen og gjort slik at håret har vokst raskere og at det er kommer mer hår/fyldigere hår. Jeg har fått masse søte «babyhår» rundt hårfestet som viser at det kommer mer hår… og raskt.

(BILDE IKKE TILGJENGELIG)
Før // Etter

Jeg har brukt kosttilskuddet i 3 måneder, mens sprayen har jeg brukt siden februar – og håret har vokst seg mye lengre etter jeg startet. Jeg har fått mangen spørsmål fra venner og familie om jeg har i extensions i nå for håret var blitt så langt. Jeg har ikke tenkt på det selv at håret var så veldig langt før jeg såg et bilde som ble tatt nylig – «Wow, håret mitt er virkelig blitt langt!».

Kosttilskuddet har jeg tatt hver dag, 2 tabletter om morningen. Mens sprayen har jeg brukt hver gang jeg har vasket håret, altså 2 til 3 ganger i uken.

Phyto PhytoPhanere Fortifying Capsuler for hair and Nails inneholder Vitamin B2, B5, B6, B8, C og E som er bra for både hår og negler. En slik krukke med tabletter inneholder 120tab = 2 måneder. Den forsterker neglene og håret. Sliter du med tynt hår, hårtap, svake negler eller bare vil ha lengre og fyldigere hår så gi denne en sjans. Jeg sliter ikke med tynt hår eller hårtap, men jeg vil ha lengre hår og sterkere negler – Og syns desse tablettene har fungert veldig. Jeg er på krukke nummer 2 og har tenkt å fortsette med de frem til sommeren.

John Masters Organic Deep Scalp Follicle Treatment and Volumiser har jeg skrevet omtale på tidligere, men kan kort fortelle hva denne gjør – Den stimulerer blodsirkulasjonen slik at håret vokser raskere, balanserer talgproduksjonen og har en healende effekt på sårhet i hodebunnen. Jeg har kjøpt inn flere av denne sprayen som jeg venter på i posten, fordi jeg elsker den rett og slett.

Ønsker du deg fyldigere og lengre hår til sommeren anbefaler jeg virkelig desse produktene, enten kostilskuddet alene eller kombinert med sprayen. Begge produktene fåes her ( Husk du kan bruke kodeord 7BEAUTYFUZZ for å få 7% rabatt)


Disclaimer:
Selvom desse produktene har funket utmerket på meg, er det ikke 100% garanti for at de fungerer like bra på deg. Produktene har jeg kjøpt selv.

14 kommentarer om “Anbefalinger og tips: Hvordan få håret til å vokse fortere !”

 1. Jeg bruker shampooen og balsamen FAST, og det øker 75% raskere enn vanlig. Jeg har brukt siden april, og har kjøpt meg ny nå 🙂 Jeg synes det fungerer, flere som har brukt FAST!

  Svar
 2. Hvor mye av sprayen skal man spraye på håret? fordi det er litt vanskelig og komme seg til hodebunnen uten at 75% kommer på håret og ikke hodebunnen :P, så hvor mye sprayer du om gangen og bruker du det vær dag? jeg fikk nettop produktene og det kostet 300 kr extra på posten og viss jeg bestiller fler av disse flaskene blir det enda dyrere?

  Svar
  • Bestilte du fra feelunique? Husk de 300kr du måtte betale i moms får du tilbake dersom du sender inn kvitteringen på at du betalte moms/toll te feelunique 🙂

   Jeg lager passeer så sprayer jeg å masserer med fingrene, syns det var vanskelig jeg også, men etterhvert fikk jeg det bedre til 🙂 Løft opp passeer/hår og spray nær hodebunnen, massere det inn med fingrene.. 🙂

   Svar
 3. Hvor store er tablettene? Blir håret sånn ruglete- altså det som kommer ut, eller blir det helt normalt?

  Du skrev på den andre bloggen din at det var gratis frakt på feelunipue.com, mennår du må sende inn kvittering og sånt?!?

  Gjelder den rabattkoden enda? 😀 Sorry for mange spørsmål, men sånn har jeg vært hele livet.. 😛 Hahah

  Svar
  • De er på samme størrelse med slike omega3 tabletter ca 🙂 Håret blir ikke ruglete.

   Gratis frakt er det alltid, men når man handler for over 200,- i utlandet må man betale moms, og det ekstra man må betale i moms får man tilbake dersom man sender inn kvittering 🙂

   MALLO2012 skal gjelde enda ja 🙂 Det går fint, det er derfor jeg er her ( for å svare på spørsmål) 🙂

   Svar
 4. hva mener du kvitering?? hvilken kvitering???? koster det extra uansett hva eller får man pengene tilbake om man sender kviteringen tilbake?? og hvor sender man kviteringen til??

  Svar
 5. Hei, jeg går i 6. klasse så jeg får nok ikke lov av mamma men har du noen råd som ikke innebærer sprayer og piller og sånt? Jeg bruker balsam til tuppene når det ikke er vått og det hjeper ganske mye mot brekte ender. jeg er veldig desperat når det gjelder å få langt hår for håret mitt rekker bare til rett under halsen .

  Svar
  • Heisann!

   Først må du finne ut hvorfor håret brekker – Bruker du mye rettetang? Børster du håret med børste istedenfor kam når håret er vått? Har du veldig kjemisk behandlet hår (bleket/stripet) ? osv

   Så gjøre noe med det for å minske skaden – Bruk av rettetang = Bruke den mindre og når du bruker den må du ha i varmebeskytter ( ikke hårolje ). Kamme håret forsiktig når håret er vått. Ikke bleke på allerede bleket og skadet hår, bruk proteinkurer og fuktkurer.

   Skadet hår kan du forbedre med gjennoppbyggende kurer ( proteinkurer ), men slitt og splittede tupper må klippes av ellers brekker de av og fliser seg mer 🙂

   Som sagt, finn ut hvorfor håret brekker, så stopp eller ikke gjør det så ofte, så bruk protein og fuktkurer for å gjennoppbygge håret.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.