Calvin Klein Forbidden Euphoria Perfume


Da jeg var i Roskilde i sommer måtte jeg bare kjøpe en parfyme fra det store parfymeriet i København – Det er blitt en liten tradisjon at jeg kjøper en ny parfyme når jeg er ute å reiser, og denne gang ble det en fra Calvin Klein.

Forbidden Euphoria er beskrevet som en lett, men sexy og feminin duft til den moderne og yngre kvinnen. Den starter med lette og friske noter av bær og frukt (top notes) for å så bli litt tyngre når parfymen har fått satt seg etter en liten stund.  Med «hjertenotene» kommer blomsterduftene fram og parfymen avsluttes med en woody/musky duft.

Som sagt så starter parfymen friskt og lett, og blir tyngre senere på dagen – men den blir ikke veldig tung slik at man får hodeverk, den har fortsatt hint av bær og friske noter selvom den er litt tyngre.

Notene i denne parfymen er: Bringebær, Mandarin, Ferskenblomst, Jasmine, Orkidé, Peony, Cashmere Wood, Musk og Patchuli.

Parfymen kommer i en flott flakong med en nydelig lilla farge. Forbidden Euphoria er en «yngre versjon» av deres originale Euphoria som er litt tyngre. Begge har like flakonger, men med forskjellige farger.

Jeg elsker denne parfymen, den gir meg ikke hodeverk og jeg kan bruke denne til både hverdags og til fest. Duften varer lenge siden det er en EDP, så parfymen er drøy i bruk. Den er verken for sterk slik at den er plagsom for andre, men heller ikke for svak at den ikke kjennes.

Jeg har ett ord som kan beskrive denne parfymen, og det er: Perfeksjon !

Pris:
Fra £38 hos Feelunique.
.. Denne parfymen får du billig nå i sommersalget til Feelunique.

 

Q: Har du en parfyme å anbefale? 

 

9 kommentarer om “Calvin Klein Forbidden Euphoria Perfume”

  1. hei, har et spørsmål til deg:
    kjøpte mac 129 børste på mac (esthetique), med en gang jeg tok børsten i bruk røytet den masse og stoppet ikke, jeg har nå vasket kosten 3 ganger til sammen etter ca 3 uker den har vært i bruk, er det meningen at en så dyr kost skal røyte, hva skal jeg gjøre?
    kosten røytet før jeg vasket den og etter
    er det mulig å få byttet den? jeg har brukt børsten og har ikke kvitteringen.. :/

    Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.