Ukens favoritt: NARS Outlaw blush


Det er lenge siden jeg har hatt «Ukens favoritt» innlegg nå, og da syns jeg det er på tide å poste ett i dag. Da jeg fikk denne blushen i posten tenkte jeg for meg selv at denne kommer garantert til å bli ukens favoritt denne uken – Og det ble den…

… Jeg har brukt denne blushen hver gang jeg har sminket meg denne uken og er såå forelsket i denne blushen. Dette er den perfekte blushen å bruke om høsten og vinteren.

Som jeg har sagt tidligere er NARS sine blusher de beste blushene jeg eier, mye bedre enn MAC, de er så pigmenterte og er likevell enkle å duse ut. I tillegg til god kvalitet har de også mangen fine farger og finisher – som f.eks blushen «Orgasm».

Outlaw er en «skitten» rose/bærfarget blush med gullshimmer i – mange sier denne kan minne litt på Orgasm, men de er langt i fra like. Orgasm er mer korall, mens Outlaw er mer mørk bærfarge. Begge har dette gullshimmeret i seg, men dette vil ikke synes på huden når du påfører blushen med en børste. Outlaw har mye mindre shimmer i seg enn det Orgasm har (se swatches).

I starten syns jeg blushen var litt vanskelig å blende ut, noe som er ulikt NARS blusher, men jeg brukte feil børste – Nå bruker jeg børstene Sigma F40 og noen ganger Sigma F15 for en mindre pigmentert påføring.

Outlaw har vert ute i en tidligere kolleksjon, men ble nå releaset i NARS sin høstkolleksjon 2012. Ryktet sier at denne blushen nå skal være i den permanente kolleksjonen til NARS.

Man får en naturlig, frisk rosafarge på kinnene, det ser nesten ut som du har vert ute i kulden. Alle fra lys- til mørk hudfarge kan bruke denne blushen. Den er perfekt til hverdagssminke siden den ser så naturlig ut, men også til festsminke/kveldsmakeup.

Et must-have om høsten og vinteren!

Pris:
190,- hos HQHair.

Har du en favorittblush ? 

 

19 kommentarer om “Ukens favoritt: NARS Outlaw blush”

 1. Massiv cravings på gang i sofakroken her ;D Skulle så gjerne sett den påført på kinnet ditt, den hørtes nydelig ut!

  Svar
  • Haha;D Ja, sku ta bilde av den på kinnet i dag når jeg skulle lage sminkevideo, men så fekk eg foundation på auga og dei begynte å renne og alt ble en katastrofe 😛 Ska prøva på nytt i måro – Video og bilde med blush på kommer 🙂

   Svar
 2. Hvordan er den å påføre? Jeg har lest rundt omkring at den ikke er like pigmentert som vanlig hos Nars. Men det er ikke akkurat Orgasm, heller.

  Svar
  • Som skrevet i innlegget er den litt vanskeligere å påføre/duse ut enn andre NARS blusher, men med rett børste så går det fint 🙂
   Jeg syns den vises godt på huden, ikke for mye, men slik at det ser naturlig ut – jeg ville ikke hatt den mer pigmentert enn det den er.

   Jeg såg Temptalia ikke likte denne blushen, men smaken er som baken 😉

   Svar
 3. Hei malin!

  Eg har lyst på en foundation som gjør huden gjevn. Altså at den dekker godt, men eg vil ikke at det skal se oversminket ut og at foundationen føles tung, eg har i tillegg tørr hud. Har du noen tips og annbefalinger til meg ? 🙂

  Svar
 4. Den ser NYDELIG ut, må kanskje ha den også i NARS-blush-samlingen…

  NARS-blusher er blant mine favoritter også, sammen med Illamasqua og theBalm- synes alle tre overgår MAC.

  Svar
 5. Denne likte jeg, jeg går som regel for rosa/ ferskenfargede blusher men kanskje jeg skal bevege meg utenfor komfortsonen for en gangs skyld 🙂

  Svar
 6. Jeg synes du burde påføre den på kinnene når du tar bilder. Også burde du vise hele ansiktet så man får hele inntrykket av blushen. Dette gjelder også når du lager videoer og når du viser øyenskygge, leppestift osv… 😉 Leser bloggen din hver dag :)<3

  Svar
  • Ja, det var planen å gjøre det, men som jeg har skrevet i tidligere kommentar så blei da litt fiasko den dagen ;P
   Men skal få gjort det i løpet av uken. Har fått nytt videokamera så videoene skal (forhåpentligvis) bli bedre nå 🙂

   Tusen takk for det, setter stor pris på lesere og kommentarer/ønsker og lignende <3

   Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.