Omtale: Sigmas Sigmax – F80, F82, F84

Nå har Sigma kommet ut med 3 nye børster som er helt perfekt til foundation i alle konsistenser. Desse er syntetiske, store og kompakte ansiktsbørster som jeg vet vil bli elsket av mangen – For dei er fantastiske.

Du får 3 syntetiske sminkebørster i dette kittet, og de er F80, F82 og F84. De har korte men kompakte hår så sminkebørstene er veldig gode til tykke/tunge produkter fordi busten er så motstandsdyktig. Her kommer en liten omtale på hver enkelt børste.

F80:
Dette er en kompakt bufferbørste med flat topp. Den er pefekt til å stipple på foundation og kan minne veldig om MAC 187 bare kortere bust og mer kompakt. Dette er min favoritt til påføring av flytende foundation og kremblush og anbefales til alle som er ute etter en ny børste til foundation.  Den verken røyter eller farger av i vask..

 

F82:
Dette er en ganske lik børste som F80, men i stedenfor å ha en helt flat topp har denne en mer rund topp og kortere hår. Det at den har kortere hår gjer den mer fast og motstandsdyktig.
Det er perfekt til mineral foundation, pudder, krem og flytende foundationer. Samt perfekt til blush i forskjellige formulaer ( tørr,vått,krem o.l). Bruker du mineralfoundation er denne absolutt et must å ha!

Børsten røyta litt i den første vasketesten, men den har ikke røytet noen etter det. Den farget ikke av i vaskingen, skummet var helt hvitt. Så denne bestod vaske testen.

 

F84:
Dette er en skrå sminkebørste og skal være perfekt til å legge kontur og blush.  Mangen liker også å bruke denne til å påføre foundation med, noe jeg ikke helt forstår – Smak og behag.  Denne er derimot flott å blende ut blush og solpudder. Jeg syns den er litt for stor til å legge kontur under kinnbeina, men ellers i ansiktet er den passe stor nok til å legge kontur.
I og med at den går i en skrå form er den også god til å komme til små plasser som rundt nesa, under øynene o.l. Så dersom jeg skulle brukt denne til foundation ville det nok blitt det.

Ingen røyting i vasketesten og den farget ikke av.  Så denne bestod vaske testen.

…Alt i alt liker jeg dette børste kitet og har alt bestilt meg flere F80 og F82 – det var dei som var favorittene i dette settet. F84 var bra, men ikke så mye brukt hos meg.

Jeg anbefaler virkelig desse børstene til alle, de kan brukes til så mye annet enn foundation – Multibørste!

Pris:
$56  hos Sigma Beauty

Karakter:
6 av 6

 

 

En kommentar om “Omtale: Sigmas Sigmax – F80, F82, F84”

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.