Omtale: Sigma Synthetic Essential Kit

Sigma kom ut med et nytt sett med børster 10.oktober. Nå har jeg vasket dem og brukt dem et par ganger og er klar for en omtale. Du får kjøpt desse børstene separat eller i kit med flere børster.

Børstene er syntetiske og supermyke. I og med at dem er syntetiske kan du vaske de med sterkere saker enn shampoo, som f.eks Zalo.

Jeg har tatt vasketesten både med zalo og med shampoo for å se om børstene røyter og mister form, men det gjor dem altså ikke. De verken røyter eller mister formen sin – Så de bestod vasketesten med glans. Men dette kan variere – Får du en børste som røyter mye, så ta kontakt med Sigma og spør etter ny.

Noe jeg la merke med desse børstene er at Sigma graverer nå Sigma logoen sin i metalldelen som holder busten og handtaket sammen. Fin liten detalj på børstene.

(BILDE IKKE TILGJENGELIG)
Store børster..

(BILDE IKKE TILGJENGELIG)
Små børster…

Det er altså 8 børster i dette kittet, 5 av dem er helt nye. Det er 4 store børster og 4 miniversjoner av de store børstene. Nå kommer litt mer hva jeg syns om de nye børstene og ikke de gamle ettersom jeg alt har skrivet omtale på de 3 gamle børstene som er  F80, F82 og F84 og du kan lese omtale på her.

F86 – Tapered Kabuki:
Dette er den nye børsten som hører til de store børstene, den er formet som et egg og passer perfekt til å legge kontur eller blush med. Du kan bruke den til foundation eller highlight dersom du liker å påføre det med en børste med spiss tupp. Selv syns jeg denne var best til kontur og blush. Jeg liker bedre F80 og F82 til foundation, og mindre børster til highlight.
P80 – Precision Flat:
Dette er miniversjonen av F80. Den er helt flat på toppen så du kan bruke denne til å påføre concealer på urenheter eller andre små områder i ansiktet. Eller du kan bruke den til å påføre highlight med.  God børste, men jeg bruker den ikke så mye desverre.
P82 – Precision Round:
Dette er miniversjonen av F82. Den har en mer rund tupp og kan også brukes til påføring av concealer, kontur eller highlight. Jeg liker denne bedre til å påføre concealer med enn P80. Du kan også bruke denne til å blende ut øyenskygger, noe jeg syns den var super til. Det står at den er god til å påføre eyeshadow primer, men det har jeg ikke prøvd enda.

 

P84 – Precision Angled:
Dette er miniversjonen av F84. Den har en skrå tupp og er perfekt til å legge kontur med, enten på nesa eller under kinnbena. Den er også god til å legge highlight med i ansiktet eller under øyenbryna. Jeg bruker denne til å påføre kontur med, så tar jeg F82 til å blende det ut – Resultatet blir perfekt!

P86  – Precision Tapered:
Dette er miniversjonen til F86, den nye store børsten i kitet. Den er eggeformet og perfekt til å legge concealer under øynene. Det er det jeg bruker denne børsten til og ikke noe annet, men det står at den også kan brukes til highlight eller å legge concealer rundt munnen eller til blending av farger. Men som sagt jeg liker den best til å påføre under eye concealer.

Alle børstene er så myke og gode, de har en kompakt bust så det er godt med motstand i dem, så de blender ut foundation og andre våte og tørre produkter godt. De har en god kvalitet og de er billige. Liker du Sigmax kitet så liker du desse børstene også:)Alt i alt så liker jeg dette kitet veldig godt, favoritt børstene er F80, F82, F86 og P86. De andre er gode de også, men de nevnte er de jeg bruker mest og liker best!
Pris:
$99 for Sigma Synthetic Essential Kit ( 8 børster ).
Men du kan kjøpe de separat eller i mindre kit dersom du ønsker det. 


Karakter:

6 av 6

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.