Omtale: Clarisonic MIA


Denne dingsen, som noen kaller «en elektrisk tannbørste for huden/ansiktet»,  har jeg hatt lyst å teste lenge. Men jeg har ikke klart å bestemme meg for om jeg skulle kjøpe MIA eller PRO – Forskjellen på de to er at pro kan også brukes på kroppen og har flere hastigheter å velge mellom. Takket være Shamini klarte jeg å bestemme meg for en MIA – Og det angrer jeg ikke på! 😀

Denne elektriske «tannbørsten for huden» skal rengjøre huden 6 ganger mer enn hva sminkefjerner/ansiktsrens skal klare ene og alene.

Jeg valgte såklart rosa siden det er min favorittfarge og at litt av summen går til brystkreftforeninga (Støtter en god sak).
Clarisonic MIA kan brukes i dusjen/badekaret uten at den blir ødlagt (den tåler vann).

Hvordan bruker man denne?
Skyll ansiktet ditt med lunkent vann. Påfør ansiktsrensen din på børstehode (Jeg har brukt Decleor Cleansing Gel).Ta litt vann på børstehode/rensen og så skrur du Clarisonicen på.

Clarisonicen stopper automatisk etter 1 minutt og da skal du vær ferdig med rensingen.
Du bruker 20 sekunder i pannen, 10 sekunder på hvert kinn og 20 sekunder på nese-/hake partiet.
Avslutt med å skylle bort ansiktsrensen med vann og fortsett med resten av hudpleierutinen din (f.eks toner, serum, dag-/nattkrem)

Du kan bruke Clarisonic hver dag, men de dagene du har planlagt en scrub/ansiktsmaske kan du godt la vær å bruke Clarisonicen den dagen. Det kan bli litt mye «friksjoner» i huden, og det kan irritere.

Clarisonic skal fjerne skitt i porer og sminkerester, mye mer enn det en vanlig sminkefjerner/ansiktsrens gjør. Den skal i tillegg forminske porene og gjøre huden jevn og nuppefri.

Gjør den alt dette?
Ja, den fjerner sminke og skitt fra ansikt/porer. Nupper forsvinner og huden får mer glød og føles babymyk og fresh. Men forminsket porene gjor den ikke, men den får ut skitten fra porne og gjør de mindre synlige(!)

Huden føles deilig etter denne «duppeditten», men har du sensitiv hud bør du være litt forsiktig. Sensitiv hud har ikke så godt av for mye skrubbing, da kan huden bli irritert. Heldigvis får man børstehoder til sensitiv hud også – men vær allikevel litt forsiktig og prøv deg frem for å se hva din hud tåler.

Som sagt får du børstehoder til flere hudtyper – Sensitiv, normal, fet, Delicate og body. Det er lurt å bytte ut børstehodene ca. hver 3 måned. Og for all del vask børstehodet godt etter bruk for å unngå bakterievekst. 

Clarisonicen skal holde opp til 20 minutt, og siden man bruker kun 1 min når man først bruker den, kan du altså bruke maskinen ca.20ganger før du må lade den igjen.

Kan den brukes i Norge?
Ja, nå har Clarisonic fått International Voltage Charger – med andre ord, den kan brukes i hele verden.
Mia har en magnetlader, stikkontakten er US men kjøper du en «US to EU»adapter  utenom får du norsk/EU stikkontakt.   Kjøp HER (6 kr – gratis frakt)

Pris:
149 dollar hos Sephora. Fåes også hos Feelunique.
EDIT: Nå også hos Kicks!

 

Konklusjon:
Helt fantastisk! Jeg angrer ikke ett sekund på at jeg kjøpte denne. Det er slik at jeg gleder meg hver dag til å bruke denne. Det er faktisk kjekt! Huden blir så glatt og myk etter bruk. Skitt og sminkerester fra porene forsvinner. Porene blir mindre synlig, men de forsminsker ikke.  Du kan bruke denne med din favoritt ansiktsrens. Bruk en ansikstrens tilpasset din hudtype og tøm noen dråper på børstehode og skru på og kos deg!

Den er kanskje hypet opp på YouTube og blant bloggere, men jeg skjønner godt hypen.
Elsker Clarisonic MIA<3

Karaker:
6 av 6

 

Q: Har du prøvd Clarisonic ?
Ha en strålande flott kveld !

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.