Omtale: Decléor Aroma Cleansing Gel (for fet hud)

Jeg fikk anbefalt dette produktet når jeg var på jakt etter ny cleanser for min kombinert/fete hud. Dette er egentlig en cleanser for fet hud så den ble litt for sterk å bruke hver dag, så jeg bruker denne bare de dagene jeg trenger det.

Som sagt er dette en rens for uren/fet hud. Den kan virke litt uttørkende dersom du har kombinert og fuktfattig hud, så jeg anbefaler den egentlig ikke til dere, men til dere med veldig fet/uren hud er nok denne helt super.

Denne passer ypperlig å ha i dusjen for du skal ha litt vann å skumme den i ansiktet – Jeg brukte denne kombinert med Clarisonicen min og syns den har vert god, men jeg kan føle meg litt stiv i ansiktet etter bruk fordi jeg har fuktfattig hud og denne stripper huden for oljer og fukt – Så en god fuktgivende dagkrem er absolutt anbefalt å bruke etter denne!

Den har en ren blomsterlig duft som ikke er for sterk.

Ansiktet føles rent etter bruk og jeg har ikke hatt blank hud de dagene jeg har brukt denne.

Den lover at porene forminsker, noe eg ikke har merket desverre, men den reduserer urenheter. Dette er et 100% trygt merke som hudpleierene bruker og anbefaler. De tester ikke produktene sine på dyr og produktene er parabenfrie.

Anbefales til uren hud (ikke kombinasjons hud!).

Pris:
400ml for ca. 170kr hos Feelunique
250ml  for ca. 160kr hos Feelunique
(Gratis frakt)

Karakter:
4 av 6

Q: Har du testet dette produktet eller andre produkter fra Decleor?
-Hva syns du om merket?

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.