Omtale: Sigma Brow Collection

IMG_8092
For en god stund siden mottok jeg forskjellige sminkeprodukter fra Sigma Beauty, bl.a disse brynproduktene. Før fikk du dem i et kit som hadde en veldig høy pris, men nå kan du kjøpe de separat til en mye billigere penge – Smart valg Sigma!

Jeg var veldig spent på disse produktene og var helt i ekstase da de dukket opp i postkassen min, men må desverre si at produktene holdt ikke helt opp til forventningene jeg hadde – Så jeg ble litt skuffet…

Les også: Sigma Brush – Spa Brush Cleaning Glove. 

IMG_8098

Sigma Brow Gel er en dual-ended bryngele som er både klar og farget. Dette produktet er jeg minst fornøyd med – Den fåes i bare en nyans som er altfor mørk for meg, for rødlig farge og som inneholder shimmer, i tillegg så tørker den aldri. Hvis jeg tar/kommer borti brynet etter en halvtime, og vel så det, er produktet fortsatt vått og smitter av. Den gir veldig mye farge, så den er godt pigmentert, men hva hjelper nå det når fargen er altfor mørk og ikke vil sitte på brynet. Den klare siden derimot er helt grei, men jeg hadde aldri kjøpt dette produktet bare for å ha den klare siden – Da er til og med bryngelen til H&M mye bedre (og billigere!). Styr unna dette produktet, det er ikke bra.

 

IMG_8095

Sigma Brow Pencil er en dual-ended blyant til å fylle inn bryna med. Denne har to forskjellige sider/farger, «Medium» og «Dark»  – Nok en gang litt teit at de ikke har større utvalg av farger for denne vil ikke passe alle. Til og med «Medium» er litt for mørk til meg, men jeg kan bruke den dersom jeg børster godt nok gjennom bryna med en brynbørste for å duse ut fargen litt. Den er veldig handy å ha med seg i veska for touch-ups i løpet av dagen, den sitter godt på og har en fin askefarge. Jeg liker dette produktet mye bedre, men kjipt den bare har to nyanser som er veldig mørke.

 

IMG_8097

Sigma Brow Highlighter Pencil er en dual-ended blyant til å legge highlight med. Denne har to forskjellige sider/farger, «Matte» og «Shimmer». Matte er en lyserosa matt farge, mens Shimmer har en gull skimmrende farge. Denne kan du bruke under brynet, men også i øyekroken eller til en base under øyenskygger på øyelokket. «Matte» kan minne litt om Benefit Eye Bright og kan brukes til det samme. De er godt pigmentert, kremete og enkle å blande ut. Helt OK produkt dersom du liker kremprodukter i stedenfor øyenskygger til å legge highlight med.

 

IMG_8094

Sigma Brow Powder Duo Medium er faktisk det produktet jeg er mest fornøyd med. Dette er et brynpudder som kan minne veldig om mitt favoritt brynpudder fra MakeupStore (Trio Brow). Disse brynpudderene får du i fire forskjellige nyanser og hver brynpudder har to forskjellige farger. Produktet er godt pigmentert, men likevel enkle å duse ut. Jeg har fargen «Medium», som har en askefarget undertone, og jeg bruker den lyseste delen og det funker veldig bra hos meg. Rimelig og bra brynpudder, men den slår ikke helt MakeupStore sitt.

 

IMG_8099

Pris:
$12-$14 hos Sigma Beauty.
Bruker du kodeord SAVE2013 får du 10% rabatt.

Karakter:
Brow Gel – 1 av 6
Brow Pencil – 3 av 6
Brow Highlighter – 3 av 6
Brow Powder Duo – 4.5 av 6

 

Skjermbilde 2011-10-06 kl. 02.57.34

Produktet er sponset

 

 

9 kommentarer om “Omtale: Sigma Brow Collection”

 1. Det beste for å få flotte øyebryn er XBROW. Jeg har forsøkt flere typer men XBROW er det beste jeg har brukt. Hårene gror ut veldig raskt og de er mørkere. ANBEFALES!
  Jeg kjøpte dette på en norsk nettside: http://www.xlash.no for kr 499,- og jeg fikk det tilsendt etter bare 2 dager.
  Verdt hver krone!

  Svar
 2. Jeg liker at du ikke er redd for å slakte et sponset produkt! Bravo! Leser alt for mange beautyblogger som prøver å bortforklare mangler og er for snille med sponsede produkter…

  Svar
 3. Hei :)!

  Du, jeg lurte på en sak angående iglow serumet du brukte på brynene dine. De ble jo bare så mega flotte 🙂 Bruker du fortsatt serumet for å opprettholde resultatet? Vet at noen serumer anbefaler det, men vet ikke åssen det er med iglow. Og opplevde du noen bivirkninger, «problemer» eller lignende? Tusen takk!

  Svar
  • Jeg bruker nå en olje for å opprettholde restulatet, en olje som skal helpe til med vekst – Lakserolje/castoroil!
   Mye billigere og brukes av mange bryneksperter til å få hårene til å gro 🙂

   Jeg opplevde ingen bivirkninger 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.