Omtale: Decléor Aroma Cleanse Foaming Cleanser

IMG_8088
Denne rensen passer til alle hudtyper og er den perfekte rensen å bruke i dusjen – Jeg har brukt den med Clarisonic MIA i over ett år og er superfornøyd. Synd den er tatt ut av produksjon, men jeg syns den fortjener en omtale for det, for den kan fåes tak i noen nettbutikker enda.

Som sagt er dette en rens som kan brukes av alle slik som med Aroma Cleansing Milk, men i motsatt til Aroma Cleansing milk skal denne kombineres med vann. Den er ikke like god å bruke som en slags sminkefjerner, slik som Aroma Cleansing Milk, fordi den er ikke like mild – men den renser huden fri for sminkerester etter man har brukt en sminkefjerner. Har du Clarisonic eller en lignene maskin er denne rensen helt super å bruke.

Les også: Decléor Aroma Cleanse Milk & Toner Duo ( for alle hudtyper)
Les også: Decléor Aroma Cleansing Gel ( for uren hud )

Huden blir ren og føles fresh etter bruk, jeg syns den er perfekt å bruke om morningen i dusjen. Jeg syns den passer veldig godt til kombinert hudtype, for Cleansing gel (uren hud) blir litt for sterk og Cleansing Milk er kanskje litt for «svak» for noen, mens denne er midt i mellom. Men vær obs på at har man veldig fuktfattighud så kan denne gjøre deg litt stiv i ansiktet etter langvarig bruk.

Den inneholder planteenzymer, havre, appelsin, lavendel, kiwi og papayaekstrakter som er pleiende, fjerner døde hudceller og har en motvirkende effekt på sorte prikker – Den er også sulfatfri !

IMG_8086

IMG_8091

På grunn av disse ingrediensene har den en svært frisk, ren og fruktig duft, noe unormalt Decléor for jeg syns det meste fra dette merket pleier å lukte blomster – Så jeg er absolutt fornøyd med duften på dette produktet.

Jeg digger denne ansiktsrensen og kommer til å bruke den og kjøpe den så lenge det går an. Det er utrolig synd at de har tatt den ut av produksjon, for denne likte jeg veldig, veldig godt.

Decléor tester ikke produktene sine på dyr.

Pris:
115,- hos Cheapsmells

Karakter:
6 av 6 !

7 kommentarer om “Omtale: Decléor Aroma Cleanse Foaming Cleanser”

  1. Hei Malin! Super blogg! 😀 Lurer på om du kan begynne å få med om produktene inneholder noen form for hormonforstyrrende stoffer? 🙂 (parabener, osv…) og perfyme når du tester? 🙂

    Svar
  2. Jeg elsker også denne, synes også det er synd den er ute av produksjon. Også er den veldig drøy i bruk 🙂 Fint d efortsatt har den hos CS

    Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.