OBH Magic Style Brush by Björn Axén.

IMG_8101
Sist uke kom postmannen på jobben min med en kjekk pakke som inneholdt denne varmluftsbørsten fra OBH Nordica. Jeg har brukt den mye denne uka for å teste den ut og liker den veldig godt og vil derfor skrive en omtale og tipse om en konkurranse hvor du kan vinne denne.

Når jeg skal ut på fest og har god tid pleier jeg å bruke hårføner og rundbørstene mine fra Fudge for å lage en volum, men likevell glatt frisyre med tuppene bøyd innover – slik frisøren pleier å føne håret. Er man nybegynner er det ikke enkelt å gjøre det med rundbørste og hårføner, men med denne elektriske rundbørsten/varmluftsbørsten fra OBH er det både effektivt og veldig enkelt!

Les også: Hvorfor du ikke bør bruke hårolje kombinert med varmeverktøy!
Les også: OBH Nordica Artist Creativ Curls

Med denne børsten kan du lage volum ved røttene, glatte håret, få innover og/eller utover bøyde tupper og krøller. Du bruker Magic Style brush i tørt hår som er fri for floker. Husk å bruke et godt varmebeskyttende produkt før du bruker denne – og jeg anbefaler på det sterkeste Kérastase Nectar Thermique, TREsemmé Heat Defense Spray eller GHD Heat protecting spray. Björn Axén har noen varmebeskyttende produkter, men de har jeg ikke testet så jeg vet ikke om de produktene er bra – Vet du?

IMG_8107

IMG_8104

Du får Magic Style brush i tre forskjellige størrelser – 30mm, 38mm og 45mm. Jeg har den i 38mm og syns den har en grei størrelse til min lengde. Den har også 2 innstillinger lav varme og høyvarme med ioniseringsfunksjon som gir glans og fjerner statisk hår. Ledningen er 2,8m og har roterende ledningsfeste slik at det er enklere å snurre børsten. På selve børstehodet er det også noen harde tagger som tar tak i håret slik som en kam – Det vil også kamme ut floker slik at du får en glattere finish på håret. Rundbørstens overflate har en keramisk Turmaline belegg som sliter mindre på håret og gir ekstra glans.

Jeg syns denne børsten gjør jobben mye raskere, det er mindre styr og mye enklere å bruke denne – så jeg kommer nok til å legge Fudge rundbørstene mine på hylla en stund, for denne var mye kjekkere å bruke. Med litt øving kan du også få samme resultat som hos frisøren ved hjelp av Magic Style Brush!

IMG_8108

Jeg har OBH sin krøllstav, bølgetang og volummaster fra før og er veldig fornøyd med disse, og varmluftsbørsten skuffer heller ikke – Anbefales!

Pris:
Fra 499,- i butikker som selger OBH Nordica produkter.

 

Psst..! 
Du kan vinne ein OBH Magic Style Brush og andre produkter ved å sende inn et bilde av deg selv med din værste hårdag/-frisyre på OBH Facebookgruppe (link).

 

Produktet er sponset. 

 

9 kommentarer om “OBH Magic Style Brush by Björn Axén.”

  1. Jeg har vært litt skeptisk til slike børster, siden de tross alt blåser luften ut og «opp», i motsetning til når du setter hårføneren mot børsten..Jeg ser for meg masse flyaways/småhår og skikkelig frizzy look på mitt hår :/ Om det ikke blir slik, så er jo produktet helt genialt.

    Svar
  2. Hvilken str på børsten vil du anbefale til en som har kort hår? Altså litt under ørene.. skal brukes til å vippe håret innover;)

    Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.