Omtale: Real Techniques Foundation brush


Jeg har mangen forskjellige typer foundationbørster. De finnes i forskjellige former, hårtyper og størrelser. Og noen foundationbørster passer gjerne bedre til en spesiell foundationtype enn en annen type foundation – Pudder, krem og flytende.

Denne børsten fra Real Techniques ( Samantha Chapman) er perfekt til flytende foundation som har en tynnere og lettere konsistens – Slik som Chanel Vitalumiere Aqua. Det er på grunn av denne børsten er ikke så kompakt/motstandsdyktig, så den ville ikke påført en veldig tykk foundation ( som f.eks MAC Studio Fix Fluid) så bra.

Jeg liker vanligvis best bufferbørster fordi dei kan blende ut tykkere foundation, og at jeg vanligvis bruker foundation som har en tykkere konsistens. Men etter jeg ble forelska i Chanel Vitalumiere Aqua så har jeg ditchet bufferbørstene fra Sigma og begynta å bruke denne typen foundationbørste istedet.

En slik type foundationbørste vil ikke fjerne så mye av dekkevnen til foundationen man bruker. Man maler på foundationen og får derfor en litt bedre dekkevne.

Jeg digger at den har en skrå tupp for da kan jeg komme til i kriker og kroker i ansiktet  – Som øyenkroken, rundt nesen osv. Det går veldig fort å påføre foundation med denne børsten og jeg opplever ikke så mye streker, som jeg har ofte fått av andre typer foundationbørster som har samme form. Men det hender at jeg får streker, men da tar jeg RT sin bufferbørste og buffer lett over slik at stripene forsvinner, men ikke foundationen.

Har du en lett foundation så anbefaler jeg denne sterkt, men bruker du foundation av den tykkere typen så vil jeg ikke anbefale denne børsten til deg.

Børstens hår er syntetiske og du kan da vaske den med litt sterkere saker enn shampoo ( f.eks zalo om du ønsker det). Men jeg pleier å bruke shampoo og den lar seg rengjøre lett for det. Den røyter heller ikke, så det er ett ekstra pluss!

Pris:
£8.99 hos Feelunique

Karakter:
5 av 6

En kommentar om “Omtale: Real Techniques Foundation brush”

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.