Omtale: Chanel Vitalumiere Aqua Foundation

Denne flytende foundation er en svak til medium dekkevne. Den skal gi deg en naturlig look, slik at du ikke ser sminket ut. Den gir deg en naturlig glød uten å se fet ut. Jeg har kombinert hudtype og kunne fint bruke denne.

Noe som er kjekt med denne er at den kommer i plastflaske. Chanel sine foundations kommer til vanlig i glassflaske – De er lette å knuse, ikke trygge å ha i veska, med på reis osv..
Den ser kanskje liten ut, men det er like mye produkt i denne så i de andre Chanel foundationene, 30ml.

 

Jeg må si jeg har funnet en ny favoritt innen foundation til vår/sommer bruk ( lettere foundations).
Dette er den perfekte sommer foundation. Det er på en måte en lettere versjon av NARS Sheer Glow.

I tillegg har den en behagelig deilig duft, lukter litt roser. Jeg blir glad kvar gong jeg påfører denne, vet ikke hvorfor. Men tror det er at den lukter så godt + jeg blir så fornøyd med resultatet. Den ser ikke kakete ut, den legger seg utrolig fint på.  Anbefales virkelig til dere som ikke vil ha en foundation som dekker mye.

Jeg liker å påføre dette produktet med en Sigma F80 børste. Påføre først litt produkt i ansiktet og så swirle/buffe produktet inn i huden. Huden vert så glødene og fin. På områder hvor jeg har urenheter påfører jeg bare en concealer.

Har brukt denne hver gang jeg sminker meg etter at jeg fikk den.

B er for gul undertone
BR er for rosa undertone.
-Selv ble min foundationmatch B20

Pris:
390,- hos Parfymelle/Esthetique

Karakter:
6 av 6

 

3 kommentarer om “Omtale: Chanel Vitalumiere Aqua Foundation”

 1. Hei!
  Hvordan er denne på bilder? Du sammenligner den med shiseido sin, hvor spf30 gir hvit farge i ansiktet på bilder med blitz..
  Men hvordan er denne? Den har jo spf15.. Har søkt rundt på nett for å finne om noen gir tilbakemelding på dette men finner ingen som faktisk forteller om denne lyser opp på bilder..

  🙂

  Svar
  • Ikke merket noe der altså:)
   Merker ikke så mye på Shiseido heller, for man legger jo som oftest produkter over som vil dempe dette. Pudder, blush, solpudder osv. Det er vel heller større sjans å bli veldig hvit på bilder dersom alle produktene man legger har spf – Dagkremen, primeren, foundationen, pudderet osv. Men dersom ett produkt inneholder spf og man legger andre produkter over så trenger man ikke tenke så mye på blitz/bilder 🙂

   Svar
 2. Elsker denne foundationen! Jeg har ikke merket noe flashback på denne eller Shiseidoen (har begge, takket være youtube og FleurDeForce) 😀
  Eneste med denne er at den ikke holder så godt på nesen, der sklir den av iløpet av dagen. Heldigvis er den en drøm å «touche opp», så blir jo ikke noe problem allikevel 😀

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.