Biotherm Lait Solaire og Sun Vivo – Sun Care


Det har vert så fint vær her på Stord i det siste og ikke minst varmt, så i dag bestemte jeg meg for å ta med skoleoppgavene og Macbooken ut i stedet – for inne går det ikke an å være..

… Parasollen er satt opp, frisk frukt, isvann og ikke minst solkrem er et must på slike hete vårdager. Solkremene jeg bruker er fra Biotherm og er for både ansikt og kropp – Jeg bruker Lait Solaire kun på kroppen, mens Biotherm Sun Vivo Face bruker jeg i ansiktet. Begge solkremene har solfaktor 30, men kan også fåes ned til 15 og opp til 50.

Biotherm Lait Solaire får du hos diverse parfymerier i Norge til 225,- eller hos VITA til samme pris.
Biotherm Vivo Face får du til 270,- i diverse parfymerier. Dersom det er ønskelig kan jeg skrive full omtale på desse produktene.

Siden vi endelig har fått sola tilbake og vi nærmer oss sommer kommer jeg til å skrive litt innlegg om solpleie for hud og hår, samt en omtale på en perfekt sommerfoundation kommer. Men i dag skal jeg bare nyte det fine været vi har og spise deilige jordbær, vannmelon og druer…

Håper dere også får nyte denne deilige varmen og sola.
– Husk solkrem !


		

14 kommentarer om “Biotherm Lait Solaire og Sun Vivo – Sun Care”

 1. Kos deg i sola med deilig frukt!
  Gjerne omtale på solkremer, sliter alltid med å finne en jeg har lyst på og ender alltid opp med Ambre solaire på butikken..

  Svar
 2. Kos deg i været. 😉 Skulle gjerne hatt det fruktfatet selv, får ordne meg et skikkelig et til helga. Har litt frukt som må spises opp før nytt kjøpes 😉

  Gjerne sommerrelaterte omtaler. 😉

  Svar
 3. Eg har aldri klart å finne gode solkremer til ansiktet som ikkje får meg til å skinne som ei stjerne. Gjev denne eit mattare resultat? Einaste solkremen eg har funne som ikkje er heftig glinsande er full av silikon, og eg trur ikkje huda mi liker det… Så ein omtale hadde vore flott, ja;)

  Svar
 4. Det hørtes herlig ut! Deilig å ta med jobben ut, ikke minst å ha så mye frukt å knaske på 🙂
  Hvordan er denne for acnehud, tror du? For tiden bruker jeg matis, men finner ikke denne på nettet lenger, og den koster jo skjorta i salonger… Veit du om noen nettbutikk eventuelt? Jeg trenger myyye fuktighet… (går fortiden på isotretinoin) – er denne noe for meg da, tror du?

  Svar
  • Her har de Matis btw: http://tidd.ly/82fa5777

   Eg syns den vivoen var mykje lettare enn matis sin. Syns matis sin e litt tykk og kan gi en slags «film» på huden, mens den vivoen va som sagt en del lettare og føltes ikkje så «fet». Men skal prøva å få pressa ut siste del av matis solkremen min i måro så skal eg få sammenligna de litt mer 🙂

   Har ikkje fått urenheter av Biotherm endo, oppdatering komme:)

   Svar
 5. Herlig! Brude virkelig invistere i en god solkrem snart jeg også! Men blir vel fra apoteket,siden jeg er ansatt der atm! 😉

  Svar
  • Eg er veldig glad i St.Tropez og Xen-Tan sine selvbrunere og bruker de i ansiktet også. Begge de merkene har også en egen selvbruner for kun ansikt dersom du ikke vil bruke den samme som på kroppen 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.