Omtale: Scholl Velvet Smooth

IMG_9166
Jeg har aldri hatt store problemer med hard hud under bena, men siste året har jeg gått mye i høge hæler og på betonggulv på jobb og av det kommer bl.a hard hud – Jeg har nå fått testet en genial sak fra Scholl mot akkurat dette.

Jeg må ærlig si jeg var skeptisk til dette produktet, for den virker litt «pinglete» og for enkel til å fjerne hard hud på hæler og fotsåler generelt, men den overrasket meg! Da jeg googlet litt for å finne informasjon om hard/tørr hud og fotpleie når jeg skulle teste dette produktet så jeg at det er faktisk noe lignende fotterapeutene bruker.

Les også: Baby Foot – Deep Skin Exfoliation (gjesteomtale).

Som sagt, hard hud kommer bl.a mye belastning på føttene som feil bruk av sko, for høye hæler, hardt underlag som betong, stål eller lignende. Tørr hud kan også forårsake hard hud, så når man filer bort hard hud må man også påføre godt med fuktighetskrem på beina etterpå.

Scholl Velvet Smooth Express Pedi Electronic Foot File er en batteridreven fotfil med et roterende micralumina hode som eksfolierer og pusser vekk hard og tørr hud. Dette produktet lover deg forskjell etter allerede én behandling, men dette kommer litt an på hvor hard hud du har. Etter flere gangers bruk vil du få myke og vakre føtter. Man får kjøpt refill da hodet blir sløvere etterhvert som man bruker den (12 behandlinger varer den, i følge Scholl).

IMG_9169

Da jeg fikk denne måtte jeg bare prøve den med en gang – Og ja, jeg merket faktisk stor forskjell etter kun én gangs bruk. Det meste av den ekle døde- og harde huden på kanten av hælen forsvant og foten ble mykere.

Nå har jeg brukt den noen ganger og føttene mine føles myke og den hvite tørre huden er borte – jeg er imponert!

IMG_9175

IMG_9165

Man skrur på sølvringen og da starter den, den har kun én hastighet, så tar du det roterende hode ned på huden uten å presse den for hardt ned for da stopper maskinen. Du vil snart se en sky av «hudstøv» sveve rundt der maskinen jobber og huden blir mykere. Du må ikke bruke den lengre enn 4 sekunder på ett område og du skal bruke den på tørre føtter. Når du er ferdig er det lurt at du vasker føttene godt for å fjerne løs hud, avslutt med en god fotkrem.

Jeg anbefaler denne elektriske fotfilen til alle som ønsker myke babyføtter, både kvinner og menn. For meg er denne duppedingsen et must-have og jeg kommer til å bruke den jevnlig for å holde vekke den harde huden – spesielt nå som vi går mot våren og sommeren da vi «blotter» føttene mer.

Denne liker jeg kjempegodt og kan trygt anbefale denne videre, eneste minusen er at den er litt dyr i Norge.

 

Pris:
299,-  hos Vita. (tilbud. Koster 399,- til vanlig)
Refill 66,- hos Vita.

 

Produktet er sponset

 

5 kommentarer om “Omtale: Scholl Velvet Smooth”

 1. Åååh, nå ble jeg så glad for at du omtalte den 🙂 Har lurt på å kjøpe den helt siden den kom, men ville vite litt mer om den først, og nå er det klart: denne MÅ jeg ha 🙂 Supert innlegg!

  Svar
  • Den blir postet i morgen, jeg lover ! 😉
   Innlegget er klart!

   Har nå åpnet Clarisonic MIA (1) for å se hva som var gale med min, og inni så er det to magneter som henger fast i den som vibrerer, den ene magneten var løs og da vil den ikke vibrere. Men om man fester den magneten da vil den vibrere igjen. Eneste som er litt minus er at man må faktisk sage/brekke opp Clarisonicen og da må du lime den fast igjen for å få den tett igjen – Men det er iallefall en mulighet til å fikse den hvis man vil.

   Svar
 2. Tusen takk for omtalen 🙂 🙂
  Ja,sant det at man kan fikse vis man vil, gått at ikke det var noe verre… da har du 2 og bytte på 😉

  Hadde Clarisonic MIA (1)når jeg kjøpte den så brukte jeg den i ca.3 mnd og ca.7 mnd lå den i skuffen min på soverommet, når jeg skulle ta den i bruk så skulle jeg lade den og da leget den rar lyd og ville ikke bli ladet.

  Sende den tilbake til feelunique der jeg kjøpte den og fikk tilbake penger 🙂
  Da kjøpte jeg meg Clarisonic Mia 2 her på Kicks lyse rosa sånn som din og er super fornøyd:)

  Men så leste jeg meg i bruksanvisning at vis man ikke bruker den så skal man lade den hver 3 mnd sånn for og beholde batteri kapasitet. Kanskje derfor min MIA (1) ble ødelagt…
  Men men er super fornøyd med Mia 2 🙂 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.