Omtale: Clarisonic Mia 2 – Pink

IMG_9222
En av de viktigeste stegene i hudpleierutinen min er eksfoliering, uten dette vil jeg etterhvert få tørre områder i ansiktet og der vil sminken legge seg kakete – Clarisonic er en elektrisk børste for ansiktet som både renser huden og eksfolierer.

Som mange av dere sikkert vet har jeg hatt Clarisonic Mia ( den første ) noen år, men den bare stoppet en dag og ville ikke starte mer. Jeg elsker Clarisonicen min så det var ikke tvil om at jeg måtte kjøpe meg ny, så denne gang gikk jeg for Clarisonic Mia 2.

Forskjellen mellom Mia og Mia 2 er at Mia 2 er litt mindre/tynnere, men selve børstehode er akkurat like stort. Mia 2 har også 2 hastigheter, mens Mia har bare én hastighet. Mia 2 pulserer/»piper» også når det er tid for å bytte til et annet område i ansiktet så du ikke eksfolierer for lenge på samme plass. Når du kjøper Mia 2 får du med en oppbevaringsboks som du kan ha Clarisonicen din i når du skal ut å reise. Begge får du i forskjellige farger og mønster.

Jeg elsker denne like masse, og litt mer, som den første jeg hadde. Det jeg liker mer med denne er at den har som sagt to hastigheter – Den svakeste hastigheten er for sensitiv hud, mens den andre er for alle hudtyper. Jeg liker også veldig godt at den sier i fra når jeg skal bytte til et annet område så slipper jeg å telle sekunder selv.

IMG_9225

IMG_9227
// Mia 2 og Mia //

IMG_9229

Den perioden fra da Clarisonicen min ble ødlagt til jeg kjøpte meg ny, merket jeg stor forskjell på huden. Selvom jeg eksfolierer med md Formulations Face and Body scrub 1-2 ganger i uken så syns jeg porer rundt og på nesen synes litt mer og porene blir ikke like rene som de blir når jeg bruker Clarisonic. Jeg så også i denne perioden at jeg fikk jeg fortere uren og nuppete hud + tørre områder.

Som sagt så ikke bare eksfolierer Clarisonic huden, men den fjerner også skitt og sminkerester 6 x mer enn det en vanlig sminkefjerner gjør – så jeg føler meg også mye mer renere i ansiktet når jeg har brukt Clarisonic sammen med en ansiktsrens.

IMG_9235

Jeg har egentlig ikke noe negativt å si om Clarisonic, jeg har brukt Clarisonic i mange år og kommer til å fortsette å bruke det så lenge jeg gidder. Har du Clarisonic Mia (den første) så trenger du egentlig ikke kjøpe deg ny, men har du ikke fra før og står mellom Mia eller Mia 2 så ville jeg sagt Mia 2.

 

Pris:
1175,- hos Kicks

 

Karakter:
6 av 6

 

6 kommentarer om “Omtale: Clarisonic Mia 2 – Pink”

 1. Kjempefin omtale 🙂 Den virket veldig bra 🙂 Fikk skikkelig lyst på en slik selv nå, hehe. Bruker du den daglig? Har ei venninne som mente hun bare kunne bruke den en gang i måneden (hun hadde en annen type da) :/

  Svar
 2. Fin omtale, har også en Mia2 som jeg er kjempe fornøyd med, elsker at jeg kan ta den med i dusjen, og at den ikke må lades veldig ofte, bruker den hver dag jeg, og har reist på ferie med en ladet Mia i 2 uker uten lader!

  Svar
  • Tusen takk for det 🙂 <3
   Ja, den er helt fantastiske 😀 Huden blir så glatt og myk uten nupper på en måte. Et must-have hvis man skal ha fin basesminke hvertfall ^^

   Svar
 3. Hei! Leser litt om clarisonic på nettet og havnet her inne hos deg. Vet du hvem av børstehodene som følger med i pakken? Jeg tenker å kjøpe den for sensitiv hud, men for alt jeg vet kan det jo hende at det er det som følger med 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.