Gjesteomtale: Baby Foot – Deep Skin Exfoliation.


Siden jeg ikke sliter med hard hud under bena gav jeg Baby Foot pakken til en som trenger det mye mer enn meg, nemlig min kjære. Han har testet denne for meg og gitt en tilbakemelding/omtale som jeg skal dele med dere – Jeg advarer dere mot ekle bilder..

Baby Foot er et produkt som skal fjerne hard og sprukken hud på bena – Den fjerner døde hudceller og gjør føttene myke som baby hud. I en pakke får du én behandling som består av to sokker som inneholder en gel som er selve behandlingen. Denne gelen består av fruktsyrer, som Lactic Acid, Glycolic Acid, Malic Acid, Citric Acid og Citrus Acid. Den består også av 17 naturlige ekstrakter som har en fuktgivende effekt  – Så Baby foot peeler ikke bare huden, men gir også fuktigheten tilbake.

Hvordan bruker man Baby Foot 

1. Vask føttene dine godt og la de bli helt tørre før du begynner.
2. Ta på desse «sokkene» med produktet inni og fest dem godt – Ha sokkene på i 2 timer.
3. Ta av sokkene og vask føttene med en PH-nøytral såpe og tørk dem med et håndkle.

Dette varierer fra person til person, men flassinga vil begynne 3-7 dager etter bruk, og prosessen er ferdig etter ca. 14 dager. Og her er min kjæres prosess som varte i 14 dager.

– Han startet behandlingen søndagkveld, han hadde på desse sokkene i to timer. De tre dagene etter behandlig skjedde det ingenting, man kunne ikke se noen antydninger til at foten kom til å flasse eller lignende.

– Dag 4  etter behandlingen begynte han smått å flasse på én tå og dette fortsatte i 10 dager.

Såklart måtte han reise offshore (jobb) i løpet av denne prosessen så jeg måtte ta etterbildet 1,5 uke etter prosessen egentlig var ferdig. Men det ser ut så resultatet har holdt seg bra etter behandlingen vart ferdig også.

Espen sin oppsummering/mening:

Behandlingen fungerte bra uten noen problemer. Beskrivelsen av behandlingen stemmer bra og gir et greit resultat. Produktet holder det det lover og vi ser klar forbedring under foten. Trekker litt for lang behandlingstid og at den harde huden kom tilbake under stortåa bare noen få dager etter endt behandling.

 

Pris:
170,- hos Feelunique.

Karakter:
4,5 av 6

 

9 kommentarer om “Gjesteomtale: Baby Foot – Deep Skin Exfoliation.”

 1. Har selv prøvd et lignende produkt, og var overrasket over at den døde huden faktisk flasset av, for jeg hadde egentlig svært så liten tro på det. Vil bare gi en liten kommentar til anmeldelsen, fordi produktet fjerner den døde og harde huden, ikke holder den borte. Det er arbeid man selv må gjøre, da det er selve hud-typen din som gjør at det blir hardt. Produktet er kjempe bra f.eks. til jul eller hvis du ikke ser så lyst på å fjerne alt selv.

  Svar
 2. Må skaffe meg den behandlingen! 🙂 Men står at den koster 203,- på feelunique, ikke 170,-

  Svar
  • Hei 🙂
   Du må velge «Currency» helt øverst på Feelunique. Den står sikkert som NOK hos deg nå og da er den dyrere, men velger du GBP er den mye billigere ;D

   Svar
 3. Så flott omtale! Lenge vurdert om jeg skal prøve dem selv. Så blir vel ettervert.. Burde vel skjedd før sommersesongen igrunn..

  Svar
 4. Kanskje jeg burde prøve den da? Flasser noe under føttene, er ikke så mye, men grådig irriterende! Er vel en mye lettere prosess enn å sitte å skrubbe vekk 😛

  Svar
 5. Så morsomt at han ville være med og teste produktet 😀
  Kan tenke meg at denne er grei som en kickstart på fotpleien om man har forsømt det en stund eller har mye å ta tak i. Som han nevner selv vil vel likevel hard hud komme raskt tilbake igjen om man ikke vedlikeholder/evt gjør noe med årsaken til at man får hard hud på akkurat de områdene..

  Hilsen ei som fikk MASSE hard hud og liktorner (æsj og AU!) etter en periode i nye «gode» joggesko..sukk..hehe..

  Svar
 6. Jeg elsker Baby Foot. Så morsomt at jeg leste dette nå, for jeg kjøpte en pakke igår og skal ta den ikveld 🙂 er lenge siden jeg har gjort det nå, men har prøvd den MANGE ganger og fått varierende resultater, og mine beste tips er å ta et skikkelig godt fotbad først, gjerne bare kokendes varmt vann, tørke skikkelig, sitte i 2 timer med sokkene (jeg bruker et par sokker utenpå sånn det skal virkelig komme direkte på huden), skylle av. Etter en ukes tid ca etter jeg har dusjet skrubber jeg litt med et håndkle for å virkelig få i gang prosessen. Jeg peller aldri! Og en ting jeg bommet på en gang var å bruke fotkrem samtidig som behandlig, for dette skal man IKKE gjøre 😉 Det var mine tips 😀 Klem fra ny leser 🙂

  Svar
 7. Hehe dette e sikkert sånt beinå mine komme te å se ud itte baby foot:p
  bra at dokk tok bilder av det sånn me får se effekten

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.