«Whats in my makeup bag » / Produkter jeg bruker til hverdags

IMG_9128
Dette blir på en måte «What´s in my Makeup bag» type innlegg. Tingen er at jeg bruker faktisk ikke mye sminke til hverdags, noen dager går jeg helt uten sminke, det er fordi jeg liker å sove litt lenger enn å bruke mye tid på å sminke meg – Men når jeg gjør er det disse produktene jeg bruker..

Som sagt så liker jeg å sove lenge, derfor er det viktig for meg at det går fort å sminke meg når jeg først gjør det og disse produktene har jeg funnet ut er perfekt for meg. Man trenger faktisk ikke bruke sminkebørste til øyensminken en gang, denne øyenskyggen er så fin at den fint kan brukes alene og kan da påføres med fingrene og duse ut kantene litt.


IMG_9100
Kicks – African Mineral.

En nydelig taupefarge som er litt shimmrende, men ikke for mye. Den er ikke for mørk, men gir nok farge til øyenlokket og er nydelig alene, men også kombinert med andre. Denne påfører jeg bare med fingrene og duser ut kantene. Den sitter godt på, men har du oljete øyenlokk kan en primer brukes ( jeg skipper av og til primer og øyeskyggen sitter på hele dagen ). Av og til tar jeg Mary-Luminizer highlighteren min og påføre med fingeren i øyekroken for å åpne blikket litt dersom jeg er veldig trøtt. Et annet triks er å bruke en hudfarget eyeliner å påføre på våtkanten (f.eks Rimmel Scandaleyes Nude )

-Fåes hos Kicks til 89,-

 

IMG_9108
Stila Waterproof Liquid Eyeliner.

Dette er en vannfast eyeliner som sitter som støpt hele dagen og den smitter ikke av. Den er intens svart, men fåes i mange andre farger også. Den har en spiss tupp som gjør påføring veldig enkel. Jeg har hatt min i mange måneder og den er enda ikke tom !

-Fåes her til 129,-

 

IMG_9107
Blinc Brow Mousse.

Jeg har skrevet om brynrutinen min tidligere og bruker fortsatt den, men har jeg veldig dårlig tid om morningen børster jeg bare bryna mine litt med denne brynmoussen. Denne brynmoussen gir fylde og farge til bryna, og med børsten kan du lett forme bryna i samme slengen. Elsker dette produktet !

-Fåes her til 164,-

 

IMG_9106
Maybelline Falsies Flared Mascara.

Den beste «drugstore» mascaraen etter min meining, jeg prøver å finne en annen som er like bra, men det har ikke dukket opp noen enda. Denne gir vippene et løft og i ytre del av øyet drar den på en måte vippene ut slik at man får denne flared/Cat eye looken. Man får en illusjon av lengre og fyldigere vipper og man trenger ikke jobbe lenge med denne for å få det til.

-Fåes her til 79,-

 

IMG_9104
MAC Pro Longwear Concealer.

Jeg bruker ikke foundation til vanlig, jeg har enda ikke funnet den perfekte BB-creamen. Jeg har heller ikke behov for dette lenger da jeg skjeldent får urenheter nå. Men en plass jeg bruker concealer er under øynene for å dekke mørke ringer  og denne concealeren er helt super til dette. Den er veldig drøy i bruk så man trenger bare en liten dott med produkt på fingen og den dekker mine mørke ringer eller urenheter. Det er veldig viktig å sette concealeren og da bruker jeg Rimmel Stay Matte Powder.

-Fåes hos Kicks til 170,-

 

IMG_9099
Dior Nude Tan Paradise Duo.

Jeg «fluffer» bare børsten lett over kinnene med blushen fra denne duoen opp mot hårfestet. For å spare tid bruker jeg også bronseren fra samme duo i pannen, under kinnbena, litt på nesa, haken og halsen. Denne duoen er perfekt for du har det du trenger i en og samme kompakt, sparer plass og tid ( Da du slipper å lete etter to forskjellige produkter).

-Fåes her til 397,-

 

IMG_9109
Korres Lip Butter.

Jeg pleier ikke bruke noe leppestift på jobb, jeg er så dårlig på å «touche-up» leppene i løpet av arbeidsdagen, men leppebalm/-butter bruker jeg hver dag og da bruker jeg min favoritt pleiende leppeprodukt, Korres Lip Butter. Denne får du i forskjellige farger og jeg liker alle fargene, men til hverdags er det mest Jasmine og Pomegranate det går i.

-Fåes her til 79,-

 

…Dette er mine hverdagsprodukter når jeg først sminker meg til jobb. Skal jeg på fest bruker jeg gjerne 1-2 timer for jeg elsker jo å sminke meg, men jeg elsker også å sove om morningene, så til hverdags bruker jeg minst mulig sminke og er fornøyd med det. Det hender såklart jeg bruker andre produkter, men disse produktene ( spesielt øyenskyggen ) er de produktene jeg går tilbake til hver gang.

 

Q: Har du noen produkter å anbefale til travle morninger ? 

8 kommentarer om “«Whats in my makeup bag » / Produkter jeg bruker til hverdags”

 1. Hei!
  Bestilte fra feelunique tidlig i desember, men har enda ikke fått pakken… Har sendt 4 meldinger på nettsiden, men har ikke fått svar på noen av de. Finnes det noen mulighet for å enten få tilbake pengene eller få svar?

  Svar
 2. Bra innlegg! 🙂

  Jeg har et spørsmål som ikke er relatert til dette innlegget – om shampoo og balsam! Jeg prøvde en gang en shampoo og balsam som fikk håret mitt til å tørke utrolig mye raskere, men klarer ikke å huske hva de het! 🙁 Håret mitt er naturlig veldig tørt og porøst, og suger til seg masse vann slik at det bruker så lang tid på å tørke… Jeg husker de var for blondt/slitt/bleket hår eller noe slikt. Og ikke redken eller loreal. Du har jo prøvd mange forskjellige shampoer og balsamer, så derfor lurte jeg på om du kanskje hadde noen tips? 🙂

  Svar
 3. Flott innlegg 🙂 Ble veldig nysgjerrig på bronzeren og blushen fra Dior, og concealeren fra MAC 🙂 Øyenskyggen så veldig fin ut også 🙂 Jeg er veldig glad i BB-creamen fra Jane Iredale 🙂 Så er jeg veeeldig glad i mineralpudderet fra Tromborg, det beste jeg har prøvd 🙂

  Svar
 4. Fine favoritter her:) Eg har så mye makeup eg og..men bruke mest coralista blushen min på travle morninger, og Clinique sin air brush concealer e fantastiske på blå ringer, pluss den legge seg ikke i de tørre flekkene rundt øynene. veldig gode:) ellers går d mye i bareminerals sin nye concealer i krem konsistens, og Urban decay eyeliner eller NAKED 2 palletten:)

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.