Omtale: Rimmel Lash Acclerator Mascara


For litt siden skrev jeg en slaktomtale på Sexy Curves mascara fra Rimmel og nå kommer det enda en – Denne gang Lash Acclerator mascaraen deres som lover lengre vipper med tiden…

Jeg vet jo at slike mascaraer som lover lengre vipper etter noen ukers bruk er bare bullshit. Men jeg var mer interessert i å se hvordan denne fungerer som en vanlig mascara. Jeg har brukt den i noen uker, lenge før omtalen på Sexy Curves ble publisert, så jeg har prøvd den lenge nok til å si om jeg har merket noe forandringer på vippene mine og jeg kan bekrefte at lengre vipper gir den ikke.

Les også: Omtale – Rimmel Sexy Curves mascara.

Man merker fort at dette er en billig mascara med tanke på børsten. Er alle mascarabørstene til Rimmel så dårlige? For da gidder jeg ikke gi de flere sjanser. Denne har også de stive børstehårene, hele børsten virker så hard og er vond å jobbe med.

Børstehodet er faktisk mindre enn de vanlige mascarabørstene som er i de nyere mascaraene. Den har en oval form som gjør at du kommer til i øyekroken med tuppen til mascarabørten, men siden den er mindre på tuppen føler jeg også man må sørge for å tørke godt av det overflødige før man påfører mascaraen – Der hvor mascarabørsten er smal samler all det overflødige mascaraen seg.

Konsistensen på produktet var veldig vått/tynt i starten men etter en stund så blir den litt tykkere, og jeg liker når mascaraen ikke er så veldig våt. Siden dette er en veldig våt mascara så smitter den lett av rett etter du har påført den, men den verken drysser eller smitter av senere på dagen.

Jeg syns den separerer vippene veldig bra, men så klistrer vippene seg sammen igjen etterpå pga produktet tørker så sent. Så for å få et fint resultat må man jobbe lenge evt. ha en ren mascarabørste å gre gjennom vippene ofte for å unngå at de klistrer seg sammen. Eksempel kan du se på før og etter bilde – før jeg skulle ta bilde så var vippene separert og slik jeg ville ha de, men når jeg skulle ta bilde så va de klistret sammen..

Dette er ikke en mascara  jeg kommer til å kjøpe den igjen. Vet ikke om jeg kommer til å kjøpe flere Rimmel mascara heller, med mindre noen kommer med en anbefaling til en skikkelig bra en. Til nå er L´Oreal Lash Architect 4D og BareMinerals Flawless Definition mascaraene mine favoritter.

Pris:
Ca. 80kr hos Feelunique

Karakter:
2 av 6

 

9 kommentarer om “Omtale: Rimmel Lash Acclerator Mascara”

 1. Denne mascaraen hadde jeg for en stund tilbake siden, og jeg likte den veldig godt! Syntes ikke den klumpet vippene mine, men alle er jo forskjellige og har forskjellige preferanser 🙂 Syntes den gav vippene mine en fin og naturlig hverdagslook. Nå bruker jeg Extra Super Lash, som er billig og helt grei. Er en av de få mascaraene jeg har brukt som faktisk går an å legge flere lag av uten at vippene ser helt sammenklistret ut, edderkoppaktig eller bare klumpete. Men igjen, denne funker for meg og mitt bruk, jeg har ikke så veldig høye krav til mascara, og denne var superbillig, så lenge den holder seg på vippene og ikke ser for unaturlig ut er jeg fornøyd 😉

  Svar
 2. Elsker og lese omtalene dine, de er så grundige og gode. Stoler på deg, har hørt mye bra om Rimmel via youtube men jeg har ikke troen selv, ivertfal ikke etter og ha lest dine omtaler 🙂

  Svar
 3. tror eg legge rimmel merket på hyllå.. untatt lipglossene og foundationen då. de e faktisk veldig gode:) wake me up foundation e kanon bra:)

  Svar
 4. Du burde prøve Maxfactor Experience mascaraen! Jeg syns den er helt fantastisk, deler vippene, klumper ikke, drysser ikke. Rett og slett fantastisk! 🙂

  Svar
 5. BareMinerals Flawless Definition er rett opg slett den beste mascaran jeg har prøvd til nå på mine vipper. Prøvd mange mange !! Prisen på feelunique er også veldig bra .

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.