Vinneren av konkurransen – BeautyFuzz 2012

Først vil jeg si tusen takk for alle tilbakemeldinger på den nye nettsiden – Jeg er så glad for å høre at dere liker den! Så vil jeg også takke for alle ønskeinnlegg og tanker om hva dere vil lese mer av på BeautyFuzz i 2012. Jeg har notert meg forslagene deres og dette kommer jeg til å bruke fremover 🙂

Så til vinneren, jeg hadde en stor jobb med å lage lodd og se over kommentarene. Jeg begynte smått i går, men så skulle jeg male hus og i familiemiddag på kvelden så jeg tok resten i dag. Nå har jeg endelig trukket ut én vinner og det er….

JEANETTE MARIE – http://jeanettemarie.net/ 

Gratulerer så mye !
Vennligst send meg ditt navn og adresse til post@beautyfuzz.com så skal jeg få sendt ut premien i løpet av neste uke.

Igjen tusen takk til alle som deltok i konkurransen og for alle de flotte forslagene deres. Jeg kommer til å ha flere konkurranser fremover så følg med enten her på BeautyFuzz.com eller på Facebook gruppa mi 🙂

Ønsker dere alle en flott søndag videre!

3 kommentarer om “Vinneren av konkurransen – BeautyFuzz 2012”

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.