Omtale: Revlon Colorburst Lip Butter


Da Revlon kom ut med Colorburst Lip Butters hørte man omtrent ikke om noe annet fra desse beautyguruene på YouTube. Så og si alle elsket dette leppeproduktet – Nå, noen måneder senere, kommer trege meg med min omtale på Revlons superpopulære Lip butter.

Dette er i følge Revlon en leppomade og leppestift slått sammen. Så den skal gi leppene dine fuktighet og pleie samtidig så den gir en fin farge. Lip butteret består av bl.a Mango-, Shea- og Coconut butter som er fuktgivende ingredienser.

Les også: Carmex Moisture Plus Lip Balm

Revlon Lip Butters finnes i 20 forskjellige farger – Alt fra nude til mørk plommefarge. Jeg har fargen «Strawberry Shortcake» som er en lys babyrosa farge. Strawberry Shortcake gir en del farge og en fin glossy finish på mine lepper, men har du veldig mørke lepper kan det være at den ikke gir så mye farge hos deg. Noen av Revlon lip butters fargene er veldig pigmenterte, nesten som leppestifter, mens andre ikke – Så vil du ha en godt pigmentert Lip Butter er det litt lurt å google swatches på alle Lip Butterene før du kjøper.

Lukten på dette leppeproduktet er en søt vaniljeaktig duft, ikke for sterk og kvalmende, men akkurat passe. Både lukten og selveproduktet kan minne veldig om Carmex Moisture Plus som jeg nylig skrev omtale på, bare Revlon sin gir litt mer farge på leppene.

Fargen sitter på leppene alt i fra 1-2 timer. Produktet kan føles litt «smøraktig» på leppene, istedenfor å «tørke» inn i leppene så ligger det som et tykt lag over leppene – Produktet tørker ikke ut leppene, jeg har heller ikke fått urenheter rundt munnen av dette produktet.

Revlon Lip Butters er perfekt til f.eks tenåringer som vil bruke leppestifter, men som ikke føler seg helt komfortabel med godt pigmenterte leppestifter – Den kan såklart brukes av voksne damer også, men som sagt spesielt til de yngre som vil begynne å bruke leppestift 😉

Et supertprodukt som fortjener all skryten den har fått, eneste negative å si er at den skulle gitt litt mer fukt siden det er en såkalt «fuktgivende leppebalm» og at den er litt dyr for å vær et drugstore merke..

Pris:
139 hos Britique

Karakter:
5 av 6

 

Produktet er sponset

11 kommentarer om “Omtale: Revlon Colorburst Lip Butter”

 1. Har veldig lyst på en sånnen, men tror du den selges på tax free’en på flyplasser?
  Siden de er et drugstore merke, og ikke et sånt veldig dyrt merke.. 🙂

  Svar
 2. Har du noen erfaring fra bautybridge og cherryculture? jeg lurer evt hvordan det er med fortolling og slik? jeg vet jo at i utgangspunktet skal alt fra utlandet over 200 kr betales med 25% moms,men jeg har selv flere ganger bestilt fra brigettesboutique og andre nettbutikker uten å måte betale noe ekstra bortsett fra frakt.

  Svar
  • Cherryculture skriver lav verdi dersom du spør de, noen ganger gjør de det automatisk. Men de svarer ikke på slike mailer har jeg merket 🙂

   Beautybridge gjør ikke det, der får du moms dersom du handler for over 200kr

   Svar
 3. takk for svar 😛 huff a meg , blir litt dyrt å betale 25 prosent til den kjære norske staten når man handler i slike nettubutikker 😛

  Svar
 4. Jeg fikk nylig to i posten selv, og jeg liker de jeg har godt. De gir faktisk mer farge enn jeg hadde forventet, og de føles myke og behagelige ut på leppene. Så jeg blir nok å kjøpe flere vil jeg tro. 😉

  Svar
 5. De er dødsbrae! Har selv en som jeg kjøpte i usa og der er den ikke dyr altså. Den kostet rundt 30 kr? Bare norge som ligger så syykt etter at vi ikke har fått det og må selge det dyrt på internett!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.