Børstevask og sminkevideo ?

Det er søndag og min ukentlige børstevask er i gang, litt kjedelig og kjekt samtidig. De 10 første børstene er kjempekjekke, men når man ser tilbake i kurven og ser hvor mangen man har så er det ikke fult så kjekt lenger. Heldigvis kan jeg vaske flere børster samtidig når jeg bruker Daiso brush Cleanseren min. Jeg pleier ikke ha så mye vann i glasset som vist på bilde altså 😛

Men nok syting om børstevask,  det jeg vil med dette innlegget er å høre om det er noen spesielle sminkevidoer dere ønsker dere? Jeg satt å vurderte om jeg skulle kjøre sminkevideo hver søndag fremover – noe som jeg innerst inne vet at jeg ikke kommer til å holde, men kan prøve å ha iallfall noen sminkevidoer om søndagene i måneden.

Kjendisinspirert, festsminke, sommersminke, brudesminke, hverdagssminke eller lignende. Kom med forslag eller bilder! Hvis jeg får noen forslag idag skal jeg prøve å lage en video alt i kveld, bare satse på at de fleste av børstene er tørre til dess 😉

Og ja, mens vi er inne på sminkevideo – Tusen takk for alle de utrolig skjønne og koslige kommentarene deres på «Min Foundationrutine» videoen sist søndag. Dere er bare så snille og gode hele gjengen! ♥

Ha en fin søndag videre, jenter !
– Sminkevideo ønsker? 

 

 

22 kommentarer om “Børstevask og sminkevideo ?”

 1. Sommerlig brudesminke hadde vært fint:) Får vel forresten ta meg sammen og ta sminkebørste-vasken, jeg også 🙁 tiltak, haha:)

  Svar
 2. What is that detergent that you’re using there?
  I was supposed to wash my brushes today, and i totally forgot about it. but you just reminded me! lol 🙂

  Svar
 3. Hei 🙂
  Har du noen erfaring i å kjøpe hår extentions fra ebay? Det er jo myye biligere der enn norske nettbutikker 🙂

  Svar
 4. Hei! Jeg så iblandt sommer favorittene dine at St.tropez lotion selvbruning var der.. jeg testen den ut her om dagen og syns den var fryktelig vanskelig og smøre utover :-S syns ikke du? Lurte på om du hadde prøvd moussen? kanskje den er noe bedre og påføre 🙂 syns fargen blir veldig fin!

  Svar
  • Syns den er enkel å smøre ut jeg 🙂 Har prøvd Moussen, den var en av mine favoritter, men liker denne bedre. Moussen lukter litt mer syns jeg:/

   Svar
 5. Hei! Kunne du ha laget et innlegg om dine favoritt sminkebørster? Hva du bruker de til osv? 🙂 Jeg sliter litt med å finne de rette børstene til de forskjellige produktene! 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.