Carmex Moisture Plus Ultra Hydrating Lip Balm – Sheer Pink


Carmex Norge har kommet ut med et nytt produkt som skal i merket selv gi fuktighet og pleie såre lepper samtidig som den gir en fin farge på leppene. Som de selv skriver har de slått sammen en leppestift og lipbalm og resultatet er altså dette produktet.

Jeg fikk i fargen «Sheer Pink» som gir en gjennomsiktig gloss med hint av rosa i seg – Legger du flere lag vil du få mer farge på leppene. Du får også Moisture Plus Ultra Hydrating Lip Balm i «Clear», «Sheer Peach», «Sheer Berry» og «Sheer Plum». Jeg vet at man får «Clear» og «Sheer pink» i Norge, men de andre er jeg ikke helt sikker på om de har i Norge enda.

Denne leppebalmen inneholder Vitamin E, Aloe og Shea butter som skal gi en dypvirkende og mykgjørende beskyttelse. I tillegg så inneholder den solfaktor 15 noe som er ekstra viktig nå om sommeren, også for leppene. Desverre inneholder den også Paraffin (mineralolje) som kan gi urenheter rundt munnen.

Denne leppebalmen lukter kjempegodt! Jeg er ikke fan av Carmex Original lukten, men denne lukter vanilje med hint av mint som føles kjølende på leppene. Lukta man minne litt om MAC sine leppeprodukter som også lukter vanilje.

Jeg bruker ikke denne leppebalmen for pleien sin skyld, men som en solbeskyttelse med farge. Den er grei å ha i lomma eller veska for den er så liten. Alt i alt et supert produkt nå om sommeren – men når det gjelder pleie holder jeg fortsatt en knapp på Korres sine Lip Butters, men de har ikke solfaktor i seg så jeg tar ofte et lag med Carmex Moisture Plus over de dagene jeg er ute.

Jeg liker også at dette produktet kommer i en stift, så man slipper å stikke fingrene nedi krukka slik vi må med den originale Carmex lipbalmen. Det eneste negative jeg har å si om dette produktet er at den inneholder «Paraffin» som kan gi urenheter rundt munnen og at den kunne gitt litt mer fukt, men ellers et overraskende bra produkt!

Pris:
Rundt 40,- i de fleste dagligvarebutikker.

Karakter:
4.5 av 6

Produktet er sponset

8 kommentarer om “Carmex Moisture Plus Ultra Hydrating Lip Balm – Sheer Pink”

  • Kiwi, Spar, Eurospar, Meny, Ultra, Centra, ICA Maxi, ICA super og Sparkjøp står det på nettsiden deres, om dette stemmer vet jeg ikke 🙂

   Svar
 1. Slik som jeg har forstått det har også Korres Mandarin Lip Butter Stick SPF 15 i seg. Vet du om Korres sine stifter finnes i norske butikker? Har to av boksene og er veldig fornøyd, men er litt upraktisk å få masse farge på fingrene sine hvis man ikke har papir som man kan tørke det av med.

  Svar
  • Det vet jeg ikke desverre – Handler for det meste kun på nett 🙂
   Ja det med krukkene er litt upraktiske, vurderer å prøve Lip Butter Stick jeg også, og de fåes hos Feelunique 🙂

   Svar
 2. Jeg elsker den orginale carmex, er den beste lisyltingen for mine lepper (synes også lukten er fantastisk!) Har enda ikkje prøvd denne, men tror kanskje jeg kjøper den etter å ha lest dette 😉

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.