Omtale: Bobbi Brown Creamy Concealer


Makeup Artisten Bobbi Brown har en rekke superpopulære produkter,  som er elsket av flere kjendiser – Concealerene hennes er én av dem. Og i dag kommer omtalen på Creamy Concealer som kan brukes til alt (urenheter og under øynene).

Jeg kjøpte «Creamy Concealer Kit» som består av concealeren, settingpowder og en puff. Men du kan få kjøpt bare concealeren om du kun ønsker den. Hvor mye jeg kommer til å bruke denne puffen aner jeg ikke ettersom jeg setter concealere med en #224 børste fra MAC.

Dette er en concealer med gul undertone som dekker mye. Den kan sammenlignes med MAC Studio Finish Concealer, bare ikke fult så tykk i konsistensen så MAC. Den har en kremete konsistens, ikke for oljete og ikke for tørr. Alene vil den forsvinne litt iløpet av dagen, men setter du den med et pudder ( f.eks det som følger med) så vil du merke at concealeren sitter lengre på.

Du kan bruke den under øynene om du vil, ettersom den er lett nok til det. Men den vil ikke nøytralisere det blåe like bra som en concealer med rosa undertone ville gjort. Du kan dermed få litt grønnskjær/grålig skjær om du har veldig mørke ringer. Som sagt den nøytraliserer ikke så bra, men den dekker bra.

Jeg digger denne til å dekke over urenheter og er en av mine favoritt concealere til den slags bruk. Jeg er føler den dekker bra og den ser ikke så kakete ut over urenhetene. Jeg får heller ikke urenheter ved å bruke denne concealeren så det er et ekstra pluss.

Som jeg har nevnt ovanfor må jeg bruke et pudder for å låse concealeren fast i huden slik at den ikke forsvinner i løpet av dagen ( det får den et lite minus på, derfor ikke helt full pott).

– Du får dem i mangen farger og jeg bruker fargen «Warm Ivory» som tilsvarer NC20 i MAC.


Pris:
$19,99 for Creamy Concealer Kit hos ACW
Fåes også hos StrawberryNET

Karakter:
5.5 av 6

 

Har også omtale på Correctoren til Bobbi Brown, den har fersken-/laksefarget undertone og skal brukes på mørke ringer under øynene. Det er min nye favoritt concealer til bruk under øynene!
– Her kan dere lese om Bobbi Brown Corrector

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.