Omtale: Dior Addict Lip Glow

Dette er en lipbalm som som kommer i en lysrosa farge, men når den kommer på leppene så reagerer den på varmen og forsterker og fremhever fargen du har på leppene dine. Den skal også i følge Dior gi fuktighet til leppene dine..

Smashbox har jo en lignende leppesak som heter O-Gloss som er blank i tuben, men når den kommer i kontakt med kroppvarmen så skifter den farge som er forskjellig fra person til person. 

Den dufter litt mint, men også litt vanilje. Den kommer i en hard stift konsistens, den er ikke så veldig klissete eller seig. Du får litt glossy finish, men ikke noe glitter eller shimmer, bare glans. Den er som en leppebalm med litt farge og den ser veldig naturlig ut på.

Fargen som kommer på leppene varierer fra person til person, ettersom denne forsteker og fremhever din naturlige leppefarge. Jeg liker fargen jeg fikk fra denne leppebalmen, men om den gir fukt er jeg ikke helt sikker på. Har liksom ikke merket noe store forandringer der.

Den er behagelig og myk på leppene, som sagt ikke klissete og fæl, og den smitter ikke av.
Inneholder SPF10 og finnes kun i en «farge».

Den er ikke noe WOW produkt, jeg syns den er litt dyr for å gi leppene litt farge. Men jeg liker fargen den gir, den ser naturlig ut på leppene, ingen glitter/shimmer. Så jeg digger dette produktet !

Pris:
200,- hos StrawberryNET
-Utsolgt, men snart på lager igjen.. 

Karakter:
5 av 6

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.