Omtale: Real Techniques Expert Face Brush

IMG_8902
Jeg har en favoritt sminkebørste blant Real Techniques kitene og det er «Buffing» børsten fra Core-kitet, resten av børstene i dette kitet er ikke så fantastiske at jeg er villig til å kjøpe flere kit for å få flere buffingbørster, derfor tenkte jeg å gi Expert Face børsten en sjans – og det angrer jeg ikke på!

Dette er nå en av mine favoritt sminkebørster, så glad i den at jeg kjøpte en ekstra slik at jeg alltid har en ren børste klar. Denne bruker jeg nå fast i min sminkerutine og det jeg bruker den er til å legge foundation. Den er den perfekte foundationbørsten og kan brukes til både lette og tyngre flytende-/kremfoundationer.

Les også: Andre Real Techniques omtaler.

Den har en veldig kompakt bust, den er på en måte en mer kompakt versjon av «Buffing» børsten og den er presset litt flat – Siden den er både litt rund og flat kan du bruke både «male» og «buffe»/»swirle»-metoden til å legge foundation med (les mer om metoder til å legge foundation på her).

IMG_8903

 

IMG_8896
Litt ut av fokus – Beklager…

En annen ting denne er super til er å legge kontur ved kinnbena, siden den er flat passer den perfekt i det området. Har du f.eks Chanel Bronze Universel (krembronzer) anbefaler jeg at du prøver enten denne børsten til kontur eller «Buffing» børsten til å legge bronzeren over hele ansiktet.

Busten er av syntetisk hår og er derfor god til våteprodukter, den kan også brukes til pudderprodukter. Den røyter ikke og bevarer formen sin uansett hvor mye jeg har vasket, gnidd og gnuret med den.

Den beste foundationbørsten jeg eier – anbefales på det sterkeste!

 

Pris:
£11.99 hos Feelunique.
Gratis frakt.

Karakter:
6 av 6

 

4 kommentarer om “Omtale: Real Techniques Expert Face Brush”

  1. Denne børsten å den som blender øyenskygger børsten er to av de beste de har, de andre er helt greie men denne til foundation klarer jeg meg ikke uten!

    Svar
  2. Jeg har blitt veldig glad i eyelinerkosten og den lille blendekosten. De større børstene har jeg ikke helt tatt meg tiden til å bli venner med ennå :p

    Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.