Mine brynprodukter og rutine.

IMG_8845
Jeg elsker brynprodukter og syns det er like viktig, om ikke mer, i sminkerutinen som foundation – Fyldige, stelte og vakre bryn er ikke så vanskelig å få til, men da må man ha gode redskaper og produkter og i dette innlegget skal jeg dele mine favoritter for tiden.

Jeg er naturlig lyseblond, men har alltid hatt mørkere bryn og jeg liker denne looken, men passer selvsagt på at de ikke blir for mørke for det er ikke noe pent. Og nå som jeg har gått fra mørk brunette til lys blondine har jeg måttet bytte ut mine brynprodukter og funnet nye favoritter.

Les også: How-to – Fra mørk/sort hår til lys blondine – på en skånsom måte.

Tidligere favoritter som jeg har skrevet og skrytt om er fortsatt favoritter, slik som Blinc Brow Mousse, MakeUpStore Tri Brow og MAC Lingering eyebrow Pencil – Men dere som kjenner meg vet jeg liker å teste ut nye produkter, så jeg har funnet meg en ny «brynrutine» og brynprodukter som er holy grail for meg for tiden..

Castor Oil – Får bryn til å vokse.

IMG_8889

Castor Oil/Lakseroljer har jeg snart brukt i 2 år, dette har jeg også gitt til noen kunder/venninner jeg har formet og farget bryn på slik at de kunne teste litt og gi tilbakemelding om det funket hos dem også (og positiv tilbakemelding har jeg fått).

Lakserolje er helt 100% ren olje, og derfor trygg å bruke på huden/i området rundt bryna. Den får mine bryn til å vokse fortere og «tettere», så denne brukte jeg hver kveld før jeg la meg en periode, ikke så ofte nå lenger, men har jeg spadag så påfører jeg litt på bryna.

Lakseroljen lukter ikke noe særlig, men kjenner du etter så lukter den ikke noe godt heller – Lakserolje er ikke laks/fisk slik som det nesten kan hørres ut som, men kommer fra et frø.

Jeg har litt oppi en liten flaske eller en krukke, så tar jeg en slik engangs mascarabørste og påfører et tykt lag på bryna og lar det virke til neste dag. Man kan bruke de på vippene også, men det ble mye styr og ekkelt å få innpå selve øyet så det gjør jeg ikke.

– Kjøper min Castor Oil hos Iherb (LINK ).

 

Forming av bryn og stuss.

IMG_8888

Her har jeg ikke byttet ut mye, men jeg har fått en ny «hjelper» som jeg liker godt – BillionDollarBrows Buddy Tool er en handy liten sak som er kjempefin å ha, både for profesjonelle og amatører. Denne setter du på nesen og så vil den hjelpe deg å finne de stedene du skal starte brynet, hvor knekken/the arch skal være og hvor brynet skal stoppe. Dette kan de fleste, jeg også, men denne er fin å hjelpe med å få det likt på begge sider, noe som er litt vanskeligere. Man får med en hvit eyeliner til å merke disse stedene på brynet hvor du skal nappe.

Så til en gammel venn, Tweezerman pinsetten. Jeg elsker disse pinsettene, de er skarpe og får tak i alle hår, og skulle den bli sløv kan du sende den inn å få den slipt gratis. Jeg kjøper alltid «Pink Ribbon» versjonene av Tweezerman for da støtter man en god sak samtidig som man får en veldig god og nødvendig pinsett – Disse har du i åresvis.

Når jeg har formet bryna er det på tide å stusse dem – av og til kan det være lurt å stusse bryna for da ligger dem penere og ser mer ryddigere ut. Til å stusse bryna bruker jeg brynsaksen til Japonesque. Da grer jeg bryna oppover med en engangs mascarabørste og klipper de hårene som stikker langt opp fra brynet.

– Tweezerman pinsettene får du her fra 126,- (LINK)
– Japonesque saksen får du her til 167,- (LINK)
– BDN Brow Buddy får du her til 220,-  (LINK)

 

Farge og fyll

IMG_8887

Så det jeg liker best, farge og fylle inn bryna for å gi mer fylde til brynet. Her er det viktig at man ikke har for mørk farge og påfører for mye. For å finne riktig farge kan du gå noen nyanser lysere enn din egen hårfarge, ikke ha samme farge eller mørkere for da vil du lett få et veldig hardt «utseende» rundt øynene.

Jeg bruker nå MAC Eyebrow i Fling, en lysere nyans av min tidligere favoritt, MAC Eyebrow Lingering. Dette er et brynprodukt i en blyant som man slipper å spisse, man bare skrur på enden og da kommer det mer. Denne er enkel å lage tynne streker i brynet som ser ut så hår, i tillegg sitter den godt på og fåes i mange nyanser.

Et annet produkt jeg elsker er Blinc Brow Mousse, den er så genial dersom man har litt dårlig tid – Trenger bare å dra børsten lett gjennom bryna og løpe ut døren. Fargen Dark Blonde brukte jeg når jeg hadde mørkere hår, og kan fortsatt bruke den nå, men jeg vil likevell kjøpe en lysere nyans for å matche det enda mer. Denne anbefaler jeg til de med allerede litt fylde på bryna og ikke de med en tynn strek til bryn, da er nok MAC eyebrow i rett nyans et bedre valg.

– MAC Eyebrow Pencil får du her til 160,- (LINK)
– Blinc Brow Mousse får du her til 168,- (LINK)

 

Det var min brynrutine, jeg kan se om jeg får laget en how-to video med både «Brow Buddyen» og de andre produktene jeg har nevnt i dette innlegget senere. Har du noen favorittprodukter til bryn som ikke er nevnt i innlegget så si gjerne i fra – for jeg elsker å teste ut nye brynprodukter. En jeg vurderer å teste neste gang er Anastasia Brow Wiz, noen som har prøvd den?

 

Ha en supergod helg videre jenter!
Q: Hvilken brynprodukter er dine favoritter?

 

17 kommentarer om “Mine brynprodukter og rutine.”

 1. Tusen takk for tipset angående lakserolje, det skal jeg sannelig prøve. Det ene brynet mitt er noe tynnere på oversiden enn det andre, og det irriterer meg grenseløst (spesielt når jeg ikke gidder fylle i brynene mine hver dag).

  Min nåværende favoritt innen brynblyanter er MAC Veluxe Brow Liner, selv om den jeg bruker er hakket for varm for meg. Jeg liker den derimot så godt at jeg velger å ignorere at jeg ønsker meg en kaldere variant, den er virkelig fantastisk både å jobbe med og finish-messig. I den dyrere enden av skalaen er det Clé de Peau sin Eyebrow Pencil som er min HG-blyant (se omtale her: http://www.dysfunksjonell.no/2013/04/06/review-cle-de-peau-beaute-eyebrow-pencil-la-beaute-enigmatique-eyebrow-pencil-cartridge/) – og Anastasia Brow Wiz ligger på en god andre plass, spesielt nå som den finnes i fargen «ebony» som tross navnet er grå. Perfekt til meg, men jeg syns den er litt vanskelig å få naturlig.

  Svar
  • Bare hyggelig 🙂 Såg det tipset på en pixiwoo video for nesten 2 år siden eller noe, der Nick (?) va hos ei og fikk fiksa bryna. Har hatt en «hale» på ene brynet som har vert tynnere enn det andre, men nå er det endelig samme tykkelse på begge 😀

   Clé de Peau sin ble jeg nysgjerrig på *leser omtalen*, aldri sett før, men liker å teste andre sine HG-produkter. Takk for tips og anbefalinger 🙂

   Svar
 2. Bruker den samme castorolja til mine bryn og elsker den.
  Så forskjell etter 2 månder sirka.

  Anbefaler MAC Fluidline Brow Gelcreme 😀

  Svar
  • Takk for anbefaling – Hvor kjøper du din MAC Brow Gelcreme ? 🙂

   Ja, den er god denne olja og så har man den veldig lenge. Hadde det ikke vert for at jeg har gitt mye vekk til kunder og sånt så hadde jeg sikkert fortsatt vert på flaske nr.1 🙂 Absolutt en ting å prøve før man tyr til dyre vippeserumer ( som også funker, men er «litt» dyrere)… 🙂

   Svar
 3. Hei! 🙂
  Har lagt merke til at rabattkoden på feelunique som du har som link ikke fungerer lengre. Vet du forresten hvorfor feelunique har forandret seg sånn? Nå tar de betalt for frakt hvis man kjøper for under 100,- og siden virker litt mer «chabby». Refunderer de fortsatt toll?

  Svar
  • Det er fordi det er Wintersale nå, da har de deaktivert koden 🙂 Men bruk koden EXTRAFIVE for å få 5% i tillegg til vintersalget eller MORE15 for å få 15% 😉
   Min kode vil bli åpnet igjen etter salget. De refunderer toll fortsatt 🙂

   Svar
 4. Kjempefint innlegg 🙂 Tusen takk for alle tips 🙂 Den oljen ble jeg veldig nysgjerrig på 🙂 Og den saksa så genial ut! Har du forresten prøvd sånn «gel» på bryna før – evt. om du syns det var bra?

  Svar
 5. Så må jeg bare så tusen hjertelig takk for hårføneren igjen 🙂 Jeg fikk den for noen dager siden, og har prøvd den en gang – og I LOVE IT!!! 🙂

  Svar
 6. Ja, jeg mente slik gjennomsiktig 🙂 Tusen takk for svar! Og ja, jeg tenkte å skrive omtale og rose deg på bloggen 🙂 Skal si ifra når jeg har gjort det. Er mye som skjer om dagen, så vet ikke når jeg får gjort det 🙂

  Svar
 7. Hei 😉
  Mulig du har skrevet om dette tidligere, men kor anbefaler du å kjøpe Mac sminke, i forhold til pris?

  Mvh Malin

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.