Årets skjønnhetsprodukter 2013

banner
Hvert år pleier jeg å lage slike «årets produkter» innlegg, men vanligvis har jeg mange produkter innen hver kategori. 
Denne gangen tenkte jeg å plukke ut kun ett produkt, noe som var litt vanskelig som du kan se i parfyme kategorien…

Å lage Årets favoritter på denne måten gjør at jeg da velger ut det produktet som har vert min absolutte favoritt produkt og som har skilt seg ut i mengden og som fortjener litt mer skryt enn alle de andre produktene jeg elsker. Så her er altså mine favoritter for år 2013 ….

Årets sminkeprodukt !

IMG_8912
Chanel Illusion d´ombre #83 Illusoire
 – Selvom jeg kjøpte denne i slutten av dette året så syns jeg likevel dette er min favoritt for 2013 innen sminke. Dette produktet har jeg brukt hver gang jeg sminker meg enten til hverdags eller til fest når jeg lager en smoky eye. Fargen er bare så nydelig og perfekt til smoky eyes, man kan legge den over andre øyenskygger eller ha den alene på øyenlokket for en mer hverdagslig sminkelook. Den er mørk grå/taupe med litt hint av burgunder i seg, den inneholder masse shimmer og som sagt er nydelig over f.eks en brun skygge når man lager smoky eyes (Har lyst å lage en tutorial med dette produktet for den er så fantastisk fin!). Konsistensen er ikke pudder, men ikke krem heller – en slags blanding av pudder/mousse konsistens og den sitter godt på.

– Fåes i diverse parfymeri fra 300,-

 

Årets hårkur!

IMG_8922
Sebastian Penetraitt Masque
– Når jeg tenkte på å lage en årets favoritter innlegg og skulle begynne å tenke over hvilken produkter som måtte være med var dette det første produktet som poppet inn i hode mitt, for denne hårkuren er fantastisk. Denne hårkuren skal virke gjennoppbyggende, men jeg har andre kurer jeg liker litt bedre til det (se lenger ned), det denne hårkuren er fantastisk til er å løse opp floker og gjøre håret supermykt samtidig som den gir litt oppbyggende pleie til slitt hår. Tørt hår blir mykt og glansfult bare etter én vask. Dette er en must-have i min hårrutine, ingen hårkurer har løst opp floker og gjort håret så mykt og frizzfri slik som denne. Den lukter kjempegodt, tynger ikke håret og koster ikke så mye.

– Fåes her til 172,- (Gratis frakt)

 

Årets hudpleieprodukt !

IMG_8917
Decléor Aroma Night Balm Neroli Essential  –
Dette er min faste nattkrem og en stor favoritt i 2013. Jeg har byttet ut og prøvd nye hudpleieprodukter, men denne nattbalmen har jeg hatt fast i rutinen min uansett. Den har en balm konsistens som man smelter mellom hendene før man påfører den i ansiktet. Den har en sterk duft av urter/blomster men dette er noe man blir vant med – for meg er den duften nå veldig beroligende. Huden føles myk og fresh dagen etter, når jeg står opp føles ikke huden klissete da det ikke er noen rester av balmen igjen på ansiktet. Perfekt for meg med blandingshud som også er dehydrert.

-Fåes her fra 274,- (Gratis frakt og refunderer moms/toll).

 

Årets kroppsprodukt !

IMG_8924
Md Formulations Face & Body Scrub
– Uten tvil, en stor favoritt til både kroppen og ansiktet. Dette er en skrubb som inneholder små fine korn og glykolsyre slik at den eksfolierer både kjemisk og mekanisk. Man kan bruke denne skrubben til både ansiktet og kroppen. De med sensitiv hud kan bare ta den på å la den virke som en slags maske uten å gnikke så mye på den (glykolsyren/kjemisk eksfoliering). Denne har jeg fått mor, kjæreste og venner til å bruke og de elsker den også. Denne brukes før selvbruning og i hudpleierutinen min når jeg ikke bruker Clarisonicen. Siden jeg ikke får tak i slik stor salongstørrelse lenger kjøper jeg bare disse 250ml flaskene på Feelunique (utsolgt) og fyller oppi salongstørrelse flaska mi for den har pumpe så jeg slipper å klure med kork å slikt i dusjen ( derfor ser flaska mi kanskje litt annerledes ut). Har vært en favoritt i mange år og sikkert mange flere år fremover også.

-Fåes her til 210,- (Gratis frakt ).

 

Årets parfymer !

IMG_8911
Roberto Cavalli
– Når jeg lukter på denne parfymen, får jeg en så god følelse inni meg som ingen andre parfymer har gitt meg. Denne er unik, varm og sexy duft uten å være tung og musky slik man ofte tenker en sexy duft skal lukte. Den er litt vanskelig å beskrive, men jeg syns den er litt søt, men ikke for søt og kvalmende, vanilje, varm, frisk, tropisk (?). Notene er iallefall rosépepper, mandarin, appelsinblomst og tonkabønner . Uten tvil en av årets favoritt dufter og jeg har ingen andre parfymer som jeg kan sammenligne duften med for denne er så unik. Den sitter lenge på og jeg kan spraye den på meg en dag og lukte slik helt til neste dusj.

– Fåes her fra 340,- (Gratis frakt og refunderer moms/toll).

 

Marc Jacobs Daisy Sunshine – Denne fikk jeg fra kjæresten min, han har sett at jeg har lett etter denne på nettsider og ønsket meg denne, så fant han den på Lagunen og kjøpte den til meg ( og gjett om jeg ble glad ). Denne lukter også helt fantastisk, en typisk sommerduft som jeg gleder meg til å bruke mer dette året/sommeren. Flakongen..? Vel, Marc Jacobs kan det å lage søte og spesielle flakonger. Notene i denne parfymen er  guava, mandarin, viol, lichifrukt og musk . Elsker denne parfymen, den er frisk og har litt frukt noter så den er veldig fresh. Denne sitter ikke like lenge på som Roberto Cavialle, men varer dagen ut.

– Fåes i diverse parfymeri.

 

Estee Lauder Bronze Goddess – Når jeg lukter på denne så får jeg gode minner fra min beste sommer som var i 2013. Å lukte på denne parfymen med eller uten sommarminner får deg automatisk til å tenke på sommer, for denne lukter solkrem, syden, strand. Notene er bergamott, mandarin,  kokosolje, sjasmin, myrra, ambra, sandeltre, karamell, vetiver og kokos. Flakongen er gull, men i noen vinkler er den gjennomsiktig. Desverre sitter den ikke så lenge på så man må spraye på mer i løpet av dagen. Denne betyr mye for meg nettopp fordi den bringer meg tilbake til sommeren 2013, så denne kommer jeg kun til å bruke når det er sommer eller hvis jeg vil tilbake til 2013. Denne parfymen er fra Estee Lauder Bronze Goddes sommerkolleksjon 2013 og kan derfor være litt vanskelig å få tak i nå, men det er nok noen parfymerier som har den inne enda.

– Fåes her til 545,-

 

Årets gjenganger !

IMG_8923
Redken Extreme Cat Treatment
– Denne har vert favoritt år etter år når det gjelder gjennoppbygging av sterkt kjemisk behandlet/skadet hår. Dette er uten tvil det beste valget innen proteinkur for deg som enten har bleket håret eller skadet det mye ved bruk av andre kjemiske behandlinger eller varmeverktøy. Dette er en spraykur som du sprayer i håret etter shamponering, massere det godt inn og jo mer det skummer jo mer skadet er det og desto mer behandling med denne kuren trenger du. Så lar du den virke i 5 minutt, spray mer og massér og vent 5 minutter til, så spray i mer og vent 5 minutter til (15 minutter totalt). Skyll så ut og bruk en fuktkur og avslutt med balsam.

Denne hårkuren har reddet håret mitt da jeg gikk fra mørk sort/brunt hår til lys blondine. Uten denne ville nok håret mitt vært tyggis og kort den dagen i dag. Så absolutt et kjøp du må gjøre dersom du vil påføre håret ditt kjemiske behandlinger som bleking, striping e.l.

– Fåes billig her til 150,- (Gratis frakt)

 

Årets billig favoritt!

IMG_8920
Bioderma Créaline H2O Solution Micellaire
 – Billig sminkefjerner fra det franske apotek som er utrolig god. Jeg satt lenge å lurte på om jeg skulle velge Korres Pomegranate Makeup Wipes (som er min favoritt sminkefjerner i serviett «form») eller Bioderma, og grunnen til jeg valgte Bioderma er fordi den er billigest i bruk har jeg funnet ut. Denne sminkefjerneren fjerner alt av sminke ( vannfast mascara er litt tricky, men den fjerner det også etter den har virket litt). Den har ingen duft og er super til sensitiv hud. Du får den i liten reisestørrelse til stor 500ml flaske. Konsistensen er som vann, den skummer ikke eller etterlater ikke huden oljete.

-Fåes her fra 45,-

 

Årets tilbehør !

IMG_8908
Clarisonic Mia 2
–  Jeg hadde Clarisonic Mia i noen år, men den sluttet å fungere og då var det ikke tvil om at jeg trengte ny for Clarisonic må jeg ha i hudpleierutinen min – men jeg var litt usikker på om jeg skulle gå for Mia 2 eller kjøpe den samme (Mia 1), valget ble Mia 2 og det er jeg glad for. Forskjellen er at denne har to forskjellige «hastigheter», den er også litt mindre, men ellers ikke noe forskjell. Jeg er uansett superfornøyd med Mia 2 og en mer utfyllende omtale kommer ganske snart på bloggen. Men det denne gjør er at man har på litt ansiktsrens på børstehode og lar den jobbe rundt i ansiktet som en elektrisk tannbørste. Denne skal fjerne 6x mer sminke enn en sminkefjerner alene ville gjort. Den renser porene og man vil merke etter en stund at huden er fri for nupper, mindre synlige porer og mindre tørre flassete områder (men det er viktig å tilføre fuktighet også i form at dagkrem).

-Fåes her til 1200,- (Gratis frakt og refunderer moms/toll).

 

 

«Årets Bomkjøp 2013» blogginnlegg vil bli postet denne uken også, så er du interessert i å lese mine bomkjøp/produkter jeg ikke liker så titt innom senere – Eller følg meg på Facebook (Link)  og få beskjed om nye blogginnlegg der.

 

Ha en superfin torsdag videre jenter.
– Jeg vil gjerne høre om dine absolutte favorittprodukter for 2013/for tiden.

 

9 kommentarer om “Årets skjønnhetsprodukter 2013”

 1. Det må bli Chanel Puretè Gel Cleanser, som er helt fantastisk til min oljete hud
  Dior Lip Glow til favoritt leppeprodukt, den er så utrolig fin!
  The Body Shop Japanese Cherry Blossom Bodylotion til favoritt kroppsprodukt siden den fukter greit (har ikke noe tørr hud generelt) og lukter fantastisk!
  Chanel Chance Eau Fraiche, som lukter skikkelig rent og deilig
  Chanel Chance Eau Tendre, som er fantastisk frisk og fruktig og blomstrete!
  Escada Taj Sunset jeg vet du også har, den er sååå utrolig god!
  Soleil Tan De Chanel, beste krembronzeren som jeg vet at du og har 😀
  Chanel Genifique og Visionnaire serum
  Biotherm Aquasource krem jeg vant i en konkurranse hos deg, hihi 😀

  Svar
 2. Estee Lauder Bronze Goddess Skin Scent lukter fantastisk!! Sommer på flaske! Estee Lauder pleier heldigvis å komme med en «ny» hver vår, sammen med resten av den årlige Bronze Goddess kolleksjonen. På hovedduften pleier de kun å endre flasken, jeg har 2012-versjonen med gullglitter og litt ekstra farge på lokket på. Jeg kjøper nok en ny flaske i år! 😀

  I tillegg til hovedduften pleier de å variere litt med noen andre produkter, og da gjelder det å slå til for de er det ikke sikkert man får tak i igjen! Selv angrer jeg enda på at jeg ikke kjøpte tilleggsduften Bronze Goddess – Capri i 2012!! 🙁 Kan hende jeg forsøker meg på ebay, for der har jeg sett noen som selger. I 2013 så hadde de en body oil spray, men jeg får bare tilstoppede porer av slike produkter så lommeboken min unnslapp! 😉 Men den kommer neppe igjen i år for de som likte den.

  Svar
 3. Jeg elsker «favoritt» innleggene dine! Føler jeg får bedere tips og råd her enn det jeg får hos frisører!

  Går det fint å bruke den extreme hårkuren uten å bruke shampoo og balsam som tilhører samme serie ? Jeg bruker nå thinning hair/hairloss shampoo fra kerestase , men siden jeg stripet håret masse i sommer har jeg merket at jeg har fått «babyhår» som jeg ikke hadde før, altså at det har knekt mye av.

  Svar
  • Det var hyggelig å høre 😀

   Ja, selvsagt kan du bruke kur og ikke andre produkter fra samme serie.
   Frisører anbefaler at du bruker alt fra samme serie for best effekt ( leste en gang i en Redken bok om at shampooen hadde en viss % pleidene effekt, samme med balsamen, mens hårkuren har selvsagt mest). Men det går fint å bruke shampoo/balsam for thinning hair og bruke hårkur for slitt hår 🙂

   Hårmasken og Cat kuren fra Redken Extreme serien er knallbra alene eller kombinert med andre produkter 🙂

   Svar
 4. Kjempefint innlegg 🙂 Liker så godt slike innlegg! Masse fint her 🙂 Jeg har også den Marc Jacobs parfymen, den er så deilig 🙂 Jeg visste ikke at den Redken-hårkursprayen skulle brukes slik, kanskje derfor jeg ikke har likt den såå godt de gangene jeg har prøvd den, hehe. Skal gi den ett forsøk til, siden du skryter slik av den 🙂 Jeg har heller ikke tenkt på at den Decleor-balmen kan brukes som nattkrem. Så du bruker kun den, ingen krem over? MD-skrubben er fantastisk! Hørte nettopp at MD skal slutte å selge produktene sine i Europa? :/

  Svar
  • takk 🙂
   Jaa, den er så digg 😀

   Ja, du må gi Cat en sjanse til, den er et must-have for meg og den beste og mest intense proteinkuren jeg har prøvd 🙂
   Bruker kun balmen som nattbalm ja, ikke noe over 🙂

   Ja, men man får tak i md form. på på nett for det 😉

   Svar
 5. Er du sikker på at man fortsatt kan få tak i MD på nett fremover.
  Har nemlig lest at grunnen til at de skal ut av Europa er fordi
  Bare Escentuals skal slutte å produsere MD. Det er jo krise!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.