Omtale: NARS Radiant Creamy Concealer

IMG_0044
Nylig skrev jeg en omtale på en ny favoritt concealer fra Urban Decay – Nå skal jeg fortelle om min andre favoritt concealer som jeg har brukt i godt over ett år nå, nemlig NARS Radiant Creamy Concealer.

Jeg har helt glemt å skrive omtale på denne – Tenk at det er gått ett år og jeg enda ikke har skrevet om den, men jeg har nevnt den i månedens favoritter så det teller jo litt.

Les også: Urban Decay NAKED SKIN Concealer.

Denne concealeren kjøpte jeg etter å ha lest mange gode omtaler på nett, den skal visst være perfekt til å skjule mørke ringer under øynene samt ha en highlightende effekt – altså lysne opp det området.

Som med Urban Decays concealer kan denne også brukes til å dekke urenheter med og legge highlight med – Men den har en helt annen konsistens. Nars Radiant Creamy Concealer er mye tykkere og kremete konsistens, den har like god dekkevne, men gir en tørrere og mattere finish når den har tørket. Så har du tørre partier i ansiktet ville jeg ikke brukt denne concealeren der.

IMG_0040

Har du oljete/fet hud er dette en god concealer som sitter godt når den har tørket, den har veldig god holdbarhet. Den etterlater ikke huden blank, men jeg ville likevel lagt litt pudder over områder hvor kremprodukter kan crease, spesielt under øynene.

Du får concealeren i hele 10 forskjellige farger, i både kalde og varme undertoner. Jeg er så glad i denne concealeren at jeg har 2 forskjellige nyanser, Chantilly og Vanilla, samt en backup. Concealeren er drøy i bruk så det er lenge til jeg går tom med første.

IMG_0084

Som med Urban Decay sin concealer skal denne også ha «skincare benefits» som skal gi fukt til huden, noe jeg ikke har merket noe til. Men jeg sier det igjen, fukt og pleie får jeg fra hudpleieprodukter, ikke sminke.

Alt i alt en kjempegod concealer jeg trygt kan anbefale videre. Det eneste jeg kan klage på er den drøye prisen og at den kan crease under øynene, men det fikser man med litt pudder.

Tommel opp – en all time favoritt !

 

Pris:
Fåes her til 281,-
(Gratis frakt, refunderer toll/moms, 7% rabatt ved kodeord 7BEAUTYFUZZ)

Karakter:
5 av 6

 

Q: Hvilken mener du er best, Nars Radiant Creamy Concealer eller Urban Decay NAKED SKIN Concealer?

 

7 kommentarer om “Omtale: NARS Radiant Creamy Concealer”

 1. Hei! Har du fått med deg at Nars ikke blir sendt fra feelunique til Norge lenger? Det skjedde på søndag, nå nettopp. Skulle bestille all day luminous weightless foundation, laguna bronzeren og adaucious maskaraen, men jeg var 1 dag for sen.. Bestilte foundationen fra strawberrynet istedenfor, men er ikke helt sikker på om jeg stoler på den siden. Har du noen andre nettsteder du vet om som selger nars til Norge? 🙂

  Svar
  • Heisann!
   Det vet jeg og jeg har sendt en lang mail til dem med spørsmål om hvorfor 🙂
   Jeg svarte på en lignende kommentar på bloggen her at slike nettbutikker slutter å sende diverse merker (f.eks Estee Lauder) til Norge på grunn av de norske forhandlerene som selger dette merket vil at norske kunder kun skal kjøpe i Norge. Men nå er jo ikke NARS i salg i Norge, bortsett fra en liten frisørsalong i Oslo – Og det er rart hvis den har klart å stoppe Feelunique i å sende til Norge. Så jeg lurer på hva grunnen til dette er nå..

   Men denne nettbutikken sender til Norge.

   Svar
 2. Sendte mail til dem også, fikk svar at NARS ville bare at feelunique skulle shippe deres merke til UK only. Damen jeg snakket med syntes utrolig nok veldig synd i meg, så jeg fikk 15% rabatt på et valgfritt produkt, så det var hyggelig. 😀

  Håper virkelig at de begynner å shippe til Norge igjen, syntes det var utrolig synd at de måtte slutte.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.