Products I´ve Used Up – #2

empties
Nå renner «tomme-produkter-posen» snart over, på tide å lage et blogginnlegg på produkter jeg har brukt opp. Denne blogginnleggserien går ut på å skrive om produkter jeg har brukt opp, fortelle hva jeg synes om de og si om jeg kommer til å kjøpe de igjen eller ikke.

Jeg tenkte å prøve noe nytt denne gang, jeg kommer til å legge et bilde av en tommel bak hver miniomtale så ser dere hvilken jeg kommer til å kjøpe igjen og ikke – Si gjerne i fra om dette er noe dere vil jeg skal fortsette med eller ikke. Forklaring på hva de betyr står helt nederst i blogginnlegget.

IMG_0076

John Master Organics Blood Orange & Vanilla Body Wash 4722_thumbsupo
Dette er verdens beste dusjsåpe som lukter helt fantastisk. Jeg har skrytt om denne i et eget blogginnlegg som dere kan lese her. Denne dufter champagnebrus og vanilje, helt hærlig duft som jeg skulle ønske fantes i en parfyme. Jeg har alltid en backup av denne i skapet i frykt for å gå tom en gang. Jeg aner ikke hvor mange jeg har brukt opp til nå, men jeg tror ikke jeg tar for mye i når jeg sier 8-10 flasker. Denne dusjsåpa inneholder verken parabener, sulfater og fargestoffer, JMO er også dyrevennlig.
-Fåes her til 230,- (Gratis frakt, refunderer toll/moms, kodeord 7BEAUTYFUZZ for 7% rabatt).

 

Palmolive Mediterranean Moments Apricot from Italy & strawberry 4719_thumbsdowno
Hvis dere husker omtalen på JMO body washen nevnte jeg at jeg engang var tom og måtte bruke en Palmolive dusjsåpe, dette er den. Denne gjør huden min ren, men tørr. Jeg kommer aldri til å kjøpe billige dusjsåper igjen. Den skal ha mye skryt for god duft, men that´s it! Denne er vel egentlig ikke tom, men jeg kaster den for det, for nå står den bare og tar plass.
-Fåes i dagligvarebutikker til ca. 60kr.

 

IMG_0077

Alterna Bamboo Smooth Shampoo & Balsam 3139_sideways-thumb_big
Dette er også en hårpleie serie jeg har skrytt mye om og som jeg fortsatt liker kjempegodt. Denne passer veldig bra til dere med tørt og litt skadet hår, nå har jeg veldig kjemisk behandlet hår og trenger mer proteiner så denne har jeg brukt innimellom når jeg ikke bruker protein produkter. Disse produktene lukter også veldig godt, fresh og fruktig duft. Denne tilfører mye fukt og pleie til håret og etterlater det glansfult og mykt. De inneholder verken parabener, sulfater og fargestoffer, produktene er også dyrevennlige.
-Fåes her til 212,- (Gratis frakt, kodeord LF15 for 15% rabatt)

 

Sebastian Penetraitt Shampoo & Balsam 4719_thumbsdowno
Som noen av dere sikkert vet anbefaler jeg veldig hårkuren fra denne serien til dere med ekstremt flokete hår – shampoen og balsamen derimot er ikke like fantastiske. De er helt greie, gjør håret rent og lukter godt, men ikke like god på floker. De skal gi litt pleie i form at proteiner som styrker håret, men jeg liker Redken Extreme sin shampoo og balsam mye bedre.
-Fåes her fra 173,-  (Gratis frakt, refunderer toll/moms, kodeord 7BEAUTYFUZZ for 7% rabatt).

 

Redken Extreme Strength Builder Mask 4722_thumbsupo
Fantastisk god hårmaske som jeg har kjøpt igjen og igjen. Dette er en favoritthårkur og er supergod til kjemisk behandlet hår, altså hår som er slitt og skadet. Den løser opp floker, gjør håret supermykt, noe som egentlig er litt rart da dette er en proteinkur og proteinkurer pleier å gjøre håret trått og stivt. Håret føles sterkere og bedre ut og ingen proteinkurer kan måle seg (bortsett fra Cat kuren fra samme serie, men den gjør ikke håret mykt).
-Fåes her til 206,- (Gratis frakt, kodeord LF15 for 15% rabatt).

 

Joico K-PAK Revitaluxe restorative treatment 4719_thumbsdowno
Denne kuren skulle være en miks mellom proteinkuren og fuktkuren fra K-PAK serien til Joico. Dessverre likte jeg ikke denne kuren så godt, den tynget veldig på håret og gjor det litt fett. Den løser opp floker, gjør håret mykt, pleier det, men allikevel ikke like mye som Redken sin hårkur. En OK kur, men kommer ikke til å kjøpe den igjen.
-Fåes her til 275,- (Gratis frakt, refunderer toll/moms, kodeord 7BEAUTYFUZZ for 7% rabatt)

 

.
Wella Color Fresh 8/81 4722_thumbsupo
Verdens beste toner for håret! Har du blondt hår med gulskjær i, prøv denne og du vil bli overrasket. Dette produktet er et must-have for alle blondiner, så enkelt er det bare. Denne har jeg brukt flere flasker av og har flere flasker i backup – for når jeg skal kjøpe denne toneren hamstrer jeg gjerne ett par ekstra flasker slik at jeg aldri går tom . Har du sett før og etter bildene mine på dette produktet? Hvis ikke anbefaler jeg å se dette blogginnlegget, så skjønner du gjerne hvorfor jeg elsker dette produktet.
-Fåes her til 112,- (Gratis frakt, kodeord LF15 for 15% rabatt).

 

Fudge Clean Blonde Violet Shampoo 4722_thumbsupo
Nok et produkt for blondt hår som jeg bare elsker. Dette er min favoritt lillasjampo og etter jeg anbefalte denne på bloggen min ble den fort utsolgt hos Feelunique –  nå har Feelunique endelig fått inn 1000ml flaske med pumpe, som jeg selvsagt har kjøpt. Jeg har testet en del lillasjampoer etter jeg ble blond og denne er uten tvil vinneren 🙂
-Fåes her fra 127,- (Gratis frakt, refunderer toll/moms, kodeord 7BEAUTYFUZZ for 7% rabatt).

 

Joico Moisture Recovery Balm 4722_thumbsupo
Denne hårkuren er fantastisk og anbefales til alle med tørt hår. Denne hårkuren har en tykk konsistens som gir mye fukt til tørt og crunchy hår. Kjæresten min har utrolig tørt og matt hår og bruker denne joico serien – han er veldig fornøyd ( i tillegg er flaskene blå og duften er veldig nøytral og passer begge kjønn ). Så denne anbefales til både kvinner og menn med tørt hår. Har du slitt hår og bruker mye proteinkurer, slik som meg, anbefaler jeg å ha en god fuktgivende kur også.
-Fåes her fra 142,- (Gratis frakt, refunderer toll/moms, kodeord 7BEAUTYFUZZ for 7% rabatt).

 

IMG_0074
Biotherm Pure Roll On 4722_thumbsupo
Desidert den beste deodoranten jeg har prøvd. Lukter godt og fresht, holder borte uønsket duft, er ikke overkill, kræsjer ikke med parfymen du har på deg og ikke minst lukter rent lenge. Eneste minuset er at den er litt dyr og ikke så veldig drøy i bruk/blir fort tom.  Jeg hamstrer alltid disse på taxfree når jeg er ute å reiser og skulle ønske Feelunique fortsatt solgte disse, for der var de billigere.
-Fåes her til 190,-

 

Palmolive Aroma Happyful deodorant  3139_sideways-thumb_big
Dette er den deodoranten som jeg har kjøpt når jeg er tom for Biotherm sine deodoranter, helt OK produkt som gjør jobben sin og som lukter godt. Jeg er egentlig redd for å kjøpe «butikkdeodoranter» etter den gangen jeg fikk utslett/brannsår av Sterilan deodoranten, men det har gått fint med denne. Tips meg gjerne om en god deodorant dersom du vet om en.
-Fåes i dagligvarebutikker til ca. 60kr.

 

IMG_0075

Korres Pomegranate Makeup Removing Wipes 4722_thumbsupo
Igjen, nok et favorittprodukt som har vert med i mange «empties» innlegg! Dette er den beste serviett sminkefjerneren jeg noen gang har prøvd. Den svir ikke på huden, fjerner sminken lett, er ikke for tørre og dufter helt fantastisk. Korres er også fri for parabener og mineraloljer, er dyrevennlig og billig.
-Fåes her til 71,- (Gratis frakt, refunderer toll/moms, kodeord 7BEAUTYFUZZ for 7% rabatt).

 

Garnier Makeup Removing Wipes Dry Skin 3139_sideways-thumb_big
Dette produktet fikk jeg med en gang jeg bestilte noe fra Feelunique og det var egentlig helt OK produkt, men langt i fra like bra som Korres sine servietter. Denne fjernet sminken, men serviettene er litt mer tørre og måtte noen ganger bruke to servietter. De lukter fantastisk godt (roseduft), huden min ble ikke irritert og jeg fikk ikke kviser og urenheter av de. Jeg kommer nok ikke til å kjøpe de igjen, nettopp fordi jeg har en annen favoritt jeg heller vil kjøpe.
-Fåes her til 45,- (Gratis frakt, refunderer toll/moms, kodeord 7BEAUTYFUZZ for 7% rabatt).

 

Ole Henriksen Truth To Go Wipes 4719_thumbsdowno
Et produkt jeg kjøpte etter å ha hørt mye bra om det på YouTube og diverse blogger, men som ikke falt i smak hos meg. Den fjerner sminken, men virker litt tørr og fjerner derfor ikke øyesminken like lett og man må ofte bruke 2 servietter – med andre ord ikke særlig drøy i bruk.
-Fåes her fra 65,- (Gratis frakt, refunderer toll/moms, kodeord 7BEAUTYFUZZ for 7% rabatt).

 

Emma Hardie Cleansing Balm 4722_thumbsupo
Jeg var lenge skeptisk til å prøve denne siden den hadde en balm konsistens, men ble overrasket da jeg prøvde den. Den fjerner sminke så lett, til og med vannfast sminke, og man føler seg så ren etterpå. Jeg trodde jeg kom til å bli oljete av denne, men det ble jeg altså ikke. Dette produktet kan også brukes som fuktgivende balm til f.eks tørre albuer og lepper, som en ansiktsmaske eller nattkrem. Jeg liker dette produktet kjempegodt og er godt i gang med å bruke opp krukke nummer 3.
-Fåes her fra 102,- (Gratis frakt, refunderer toll/moms, kodeord 7BEAUTYFUZZ for 7% rabatt).

 

Anatomical Eye Pads 4719_thumbsdowno
Dette er noen gele pads som man bruker mot opphovnet hud under øyenene. De hjelper faktisk mot puffyness, men gjør ikke noe mer enn det. Disse føles kalde og vil derfor dempe opphovnede øyner, men det vil også en kald skje gjøre. Bra produkt, men kommer ikke til å kjøpe igjen.
– Vet ikke hvor du kan få tak i disse.

 

 

 

Q:Er dere interessert i se hva mer som ligger i posen?
Ha en superflott søndag videre ♥


4722_thumbsupo –  Kjøper igjen                3139_sideways-thumb_big – Kjøper kanskje igjen                4719_thumbsdowno  – Kjøper ikke igjen.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.