Omtale: Urban Decay Naked Skin Concealer

IMG_0587
I den siste tiden har det dukket opp så mange gode concealere og jeg har fått flere nye favoritter på kort tid – Urban Decay Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer er en av de.  Dette er en svært dekkende concealer, med lett konsistens som er perfekt til bruk under øynene.

Jeg føler jeg kan sammenligne denne litt med en liquid lipstick – den er flytende og tynn, men har god dekkevne og når den tørker sitter den uten å crease.

Du får Naken Skin Concealer i 8 forskjellige nyanser fra lys til mørk med kald,varm og nøytral undertone. Selv har jeg den lyseste fargen «Fair Neutral» (nøytral farge som lener seg mer mot gul undertone) som er perfekt til å legge under øynene for å lysne det området. Jeg bruker den også rundt nesevingene for å dempe rødheter, ned neseryggen og andre steder hvor jeg legger highlight – så denne concealeren er god til å jevne ut hudtonen (rødheter, kviser ect), men også til å legge highlight med.

IMG_0590

IMG_0591

Holdbarheten er supergod, concealeren sitter på lenge uten å forsvinne eller legge seg i porer/linjer. Men har du veldig tørre områder i ansiktet kan den legge seg litt der og fremheve det tørre til tross for at concealeren skal være fuktgivende. Men selv har jeg kombinert hudtype der jeg kan bli blank i t-sonen og har normal hud andre steder og denne concealeren sitter støpt på meg.

Concealeren inneholder bl.a japansk grønnte som revitaliserer og bidrar til å redusere synligheten av fine linjer, samtidig som den skal lysne og gi en mer strålende glød. Den skal også ha en effekt på hudens elastisitet – Jeg merker ingen forskjell på dette og tviler sterkt på at en concealer kan ha denne effekten, men den gir meg i hvert fall ikke noen urenheter og irriterer ikke huden, noe som er mer viktig for meg. «Skincare benefits» sørger jeg heller for at jeg får fra god hudpleie i form av serumer og kremer, ikke sminke.

IMG_0597

Duften på concealeren er litt rar, det første som jeg tenker på er maling. Men det er heldigvis en lukt som ikke er der hele dagen.

Hvis vi ser bort fra «hudpleiedelen», lukten og prisen (den er litt dyr, men allikevel verdt det) er dette en ny favoritt concealer jeg trygt kan anbefale videre! Denne får to tomler opp og jeg kommer garantert til å kjøpe denne igjen når jeg går tom (som faktisk ikke er lenge til) *iik*.

 

Pris:
Fåes bl.a her til 224,-  (Bruk kodeord YOURGIFT15 for 15% rabatt på hele nettbutikken, kun i dag!)
(Gratis frakt, refunderer toll/moms, 7% rabatt ved kodeord 7BEAUTYFUZZ)

 

Karakter:
5 av 6

 

Stikk gjerne innom i morgen også, da kommer det et kjekt innlegg jeg håper dere vil like.
Q: Hva er din favoritt concealer for øyeblikket?

Produktet er sponset

6 kommentarer om “Omtale: Urban Decay Naked Skin Concealer”

 1. Heisann!
  Nå er det ikke meningen å reklamere her, kun tipse! Vil bare fortelle deg at jeg har en konkurranse på bloggen min akkurat nå, dersom det kunne være interessant for nettopp deg 😀 Ellers vil jeg ønske deg en fantastisk fin søndag videre, og håper du har hatt ei strålende helg!
  Klem!

  Svar
 2. Hei! Så bra at du laget innlegg på denne! 😀 Lurer på.. Synes du fair neutral fargen er mer rosa eller gul? Har vært så usikker på om jeg skal velge den vs. light warm, vil ha en som er veldig lys til å highlighte, men samtidig må den være gyldentonet og ikke se rosa ut :p

  Svar
 3. Denne har jeg lurt på også, trenger en erstatter for min favoritt fra NARS siden den er så vanskelig å få tak i. Har du prøvd Nars radiant creamy concealer og kan sammenligne de to?

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.