Omtale: MATIS Réponse Yeux – Eye Beauty Reviving Cream


Mange øyekremer skal i følge produsentene fjerne mørke ringer, rynker, hovenhet og m.m. Jeg har ikke prøvd en eneste øyekrem som fjerner mine mørke ringer helt, men har forbedret dem litt. Denne fra Matis har heller ikke fjernet mine mørke ringer, men har andre gode egenskaper jeg er svært fornøyd med.

Dette er en lett krem for området rundt øynene. Den føles veldig kjølende på huden og vil derfor dempe hovenhet/puffiness. Konsistensen er en silkemyk krem som ikke er for tykk/rik, men akkurat passe. Øyekremen har en hvit farge med litt gullaktig shine i seg.

Les også: Min hudpleierutine- Hvilken produkter jeg bruker

Denne øyekremen skal i følge Matis fjerne mørke ringer og puffiness – Jeg har som sagt ikke merket store forandringer på de mørke ringene mine, men at den demper hovenhet rundt øynene stemmer. I tillegg til dette syns jeg den gir huden fukt uten at huden rundt øynene blir fet.

En viktig ting, for meg, er at øyekremer ikke skal gi meg milier, jeg får milier veldig lett og er derfor alltid litt skeptisk til å prøve nye øyekremer. Denne fra matis gav meg ikke milier, det er nok fordi den ikke er så rik og tykk som noen øyekremer kan være.

Jeg liker at produktet kommer i en hygenisk pumpeflaske, da slipper man å stikke fingrene nedi produktet – noe som er veldig uhygenisk. Et lite pump vil holde til begge øynene, så man sløser ikke produkt slik som mange produkter med pumpe gjør. Produktet er også veldig drøy i bruk, så selvom flasken rommer 15ml så har du dette produktet en stund.

Det eneste negative med denne øyekremen er at den ikke inneholder solfaktor, slik som f.eks. Dermalogica Total Eye Care SPF15 har. Hadde denne hatt solfaktor hadde den fått litt høyere karakter. Men utenom dette er det ikke så mye mer negativt å si.

Dette er en helt OK øyekrem til en rimelig pris, men usikker på om jeg kommer til å kjøpe den igjen – Jeg er nemlig på jakt etter min HG øyekrem, så dersom du har tips til en vil jeg gjerne høre 🙂

Jeg anbefaler denne øyekremen til dere som sliter med puffiness og trenger en fuktgivende øyekrem. Dere som ønsker en øyekrem mot mørke ringer bør prøve noe annet.

Pris:
178,- hos Cheapsmells

Karakter:
4 av 6

 

Q: Har du en øyekrem å anbefale? 

 

19 kommentarer om “Omtale: MATIS Réponse Yeux – Eye Beauty Reviving Cream”

 1. Jeg syns Decléor sin Hydra Floral (til dagbruk) og Harmonie Calm (til nattbruk) fungerer veldig bra på meg. Jeg var både ganske puffy og blålig under øynene, men dette har forbedret seg betydelig etter at jeg begynte med disse, det er faktisk så godt som borte. Jeg har ikke brukt andre øyekremer enn såvidt Body Shop sin før da, jeg har ikke testet f.eks. Matis eller Dermalogica sin som sammenligning. Men er i alle fall veldig fornøyd med Decléor sine 🙂

  Svar
 2. Jeg sliter så å si hver dag med hovne, store poser under øynene. Vil du si denne hjelper? Eller har du noen andre tips også?

  Svar
 3. Dette har ikke noe med dette innlegget å gjøre, men veit du om en bra håndkrem uten parfyme? Moren min fyller snart år, og vil kjøpe en bra håndkrem til henne 🙂

  Svar
  • Eg kjem desverre ikkje på en handkrem uten parfyme, den eneste håndkremen jeg bruker nå er shea butter fra L´Occitane 🙂
   Sjå på iherb.com der kan du finna masse slike produkter uten parfymer, rene produkter o.l.

   Svar
 4. Jeg har også testet denne fra Matis og synes den var helt ok. Tror heller ikke jeg kommer til å kjøpe den igjen.
  Jeg har fått en prøve på øyekremen fra Eve Lom og den likte jeg veldig godt. Den sal jeg kjøpe neste gang. De har den på Parfumerie i Oslo. Du kan sikkert bestille prøver om du vil teste denne 🙂

  Svar
  • Takk for tips, Line 🙂
   Ja, den er helt OK, ikke noe «wow denne må jeg ha flere ganger» 🙂

   Skal sjekke ut Eve Lom og Decleor sine så får vi se hva det blir 😀

   Svar
 5. Jeg syns øyekremen fra Mac er god. Den fukter godt uten at huden blir fet. Jeg har veldig tørr hud, og de andre øyekremene jeg har prøvd som gir nok fukt til huden min, legger igjen en fet hinne som gjør at sminken sitter dårlig etterpå. Med kremen fra Mac er det ikke noe problem med øyenskygger, jeg trenger ikke primer først en gang.

  Svar
 6. Takk for omtale fordi jeg også leter etter en god øyenkrem. jeg tror faktisk du må opp i pris hvis du skal finne en god øyenkrem. jeg har veldig sensetive og tørre øyenlopp, så leter etter en som kan gi godt med fukt til øyeområdet og roe ned rødheten. Emu oil sin øyenkrem gjør dette, men ser ut som effekten ennå ikke virker. denne koster kun 80 kr på feelunique.com. veldig gode omtaler så verdt å teste den ut!:) kommer også i en 25 ml forpakning.

  Jeg kjøpte også Ole Henriksen total truth med solfaktor 15. denne gir veldig god beskyttelse for solen på dagtid og gir bra med fuktighet føles det som. eg e jo bare 22, så å skriva ein full omtale av ein øyenkrem e litt vanskelig, med tanke på linjer osv. eg har ikje linjer eller rynker. men den e bra. litt tykk i konsistensen, men lukte veldig friskt og godt og trekke godt inn.

  Svar
  • Emu oil har jeg hørt om, tror det var ei som sendte inn gjesteomtale på den på den gamle bloggen min 🙂
   Du har ikke fått slike milier ( hvite prikker) av Ole eller Emu ? 🙂

   Takk for tips!

   Svar
 7. Mine to favoritt øyekremer er Ole Henriksen Total Truth Eye Cream spf 15 på dagtid, da den gir god fukt, og beskytter, samt forebygger rynker, noe vi sef liker. Men på natten bruker jeg Ole Henriksen Ultimate Lift Eye Gel og det er den mest fantastiske øyegelen jeg noensinne har prøvd. Den fjerner alt av hovenhet og gir øynene mine ett slags lift slik at jeg ser mer våken ut om morgenen når jeg våkner. Hver gang jeg prøver noe nytt går jeg tilbake til denne. For jeg ser virkelig forskjellen. Har også brukt Matis Time Balm, på dagtid, men skal bytte tilbake til OH Total Truth nå som sommeren står for døren da den har spf 15.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.