Omtale: St.Tropez Bronzing Lotion


Som mange av dere sikkert vet så er St.Tropez ett av favorittmerkene mine innen selvbruning. St. Tropez Bronzing Mousse har vert én av mine all time favoritt selvbrunere – Nå har jeg prøvd selvbruner lotionen til St.Tropez og er veldig fornøyd.

Denne selvbruneren er like god som Bronzing Mousse, bare med en annen konsistens. St.Tropez Bronzing Lotion er mer lik på en annen favoritt, Xen-tan Luxe Bronze, som også har lotion konsistens. Alle de tre nevnte er favoritter og anbefales på det sterkeste !

Les også: Omtale – St.Tropez Tan Remover

Jeg er veldig kresen når det gjelder selvbrunere, med en gang en selvbruner lukter på meg så får jeg lyst å brekke meg å dø. Jeg har et veldig stort hat mot denne lukta, den er bare så grusom. Med St.Tropes Bronzing Lotion er ikke selvbruningslukta like sterk som med andre selvbrunere jeg har prøvd – Den lukter litt, men den forsvinner etter én dusj.

Man får  farge med en gang man har påført selvbruneren, fargen på selve lotion har en brunfarge slik at man ser hvor man har påført og ikke. Brunfargen sitter ikke fast i huden de første timene – så la den tørke helt før du tar deg en dusj. Etter det har gått noen timer har selvbruneren fått satt seg i huden og blitt enda mørkere (se bilder).

Man får en mørk brunfarge når selvbruneren har tørket, i noen tilfelle kan den bli litt for mørk, men heldigvis så blir du en nyans lysere når du har fått dusjet vekk det overflødige. Brunfargen vil vare i litt over én uke, så jeg pleier å påføre selvbruneren én gang i uken for å holde meg brun lenger.

Man får et jevnt resultat uten skjolder, selvbruneren har også oliven undertone slik at man ikke vil bli oransje.
Obs: Jeg har merket at hvis man har hatt denne selvbruneren en stund (ca. 3 måneder) så kan den bli litt oransje på huden om du påfører veldig mye – så jeg anbefaler å kjøpe den lille flaska slik at du er sikker på at du får brukt den opp før den blir «gammel» evt. ikke går ut før du har dusjet vekk det overflødige.

Jeg liker denne selvbruneren veldig godt, den ser veldig naturlig ut på dersom du ikke påfører for mye og for ofte. Den har minimalt med selvbruningslukt, og det lille som lukter forsvinner. Brunfargen forsvinner gradvis uten å bli flekkete/skjoldete.

Uten tvil en god selvbruner.

Pris:
Fra 365,- hos BeautyKick / div. frisørsalonger.
– Fåes også hos andre utenlandske nettbutikker.

Karakter:
5 av 6

Produktet er sponset

15 kommentarer om “Omtale: St.Tropez Bronzing Lotion”

 1. Jeg blir alltid «imponert» på en måte over folk som tar selvbruner, da jeg er litt pyse selv. Er redd for at resultatet skal bli skikkelig fælt 😛

  Svar
  • Jeg var slik i starten jeg også.. Prøvde først med slike som forsvinner i dusj også gikk over til slike som gradvis blir brunere og nå bruker jeg sånne som blir brun med en gang 😀

   Svar
 2. hvor lenge er det til sminkekolleksjonen kommer sånn ca? 🙂
  kanksje en helt vanlig hverdagssminke, bysminke ? 🙂

  Svar
 3. Dette er min favoritt selvbruner også. Men ikke enig i at den blir orange dersom den har vært åpnet lenge. Min store flaske er ett par år gammel, brukte den forrige uke, og ble brun ikke orange. Men jeg syns lukta er helt jævlig på denne, men det får jeg tåle når den gir den beste fargen, uten å skjolde.

  Svar
 4. Nå har jeg vurdert å bestille denne i sikkert en time.. Har lest teksten sikkert 20 ganger, og nå tror jeg du har overbevist meg om at dette er selvbruneren jeg vil prøve :p

  Svar
 5. Hei!
  Vil anbefale at du prøver lovingtan.com sine mousser! De er fantastiske, blitt helt avhengig 😀

  Svar
 6. jeg skjønner egentlig ikk ehvorfor alle sier st.tropez er så bra, jeg har prøvd flere varianter av den men alle neder opp med å bli oransje, nå kan jo det hende pga min pigmenter, men jeg blir også veldig skjoldete selv om jeg tar peeling, og fuktighetskrem først. og selvfølgelig bruker jeg selvbrunings hanske. har også prøvd vita liberata(?) , den bli også oransje, så nå skal jeg prøve den fra loving tan, har hørt mye bra om den:)

  Svar
  • Åh ? :S Hmm.. Har du prøvd Xan Tan. den får du i en farge som bikker mer mot grønn (ikke oransj) 🙂 Men si gjerne i fra hva du syns om Loving tan 🙂 St.Tropez moussen Dark er min favoritt 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.