Omtale: Macadamia Nourishing Leave-In Cream


Leave in hårkurer er knall!  Noen foretrekker å skylle ut hårkurene pga. dei føler den tynger på håret. Mens noen syns Leave-in gir mer pleie og flottere resultat. Nå kommer omtale på Macadamia sin Leave-in Cream!

Dette er en flytende, litt tykk, krem som skal gi godt med fukt og pleie til tørt og skadet hår. Den skal i følge Macadamia fjerne frizz og floker, gi håret en glans og mykhet uten å gjør håret fett og tynge det

Den har ikke den fæle musky-duften som Healing Oil, fra samme merke har, men mer frukt/eple-duft. Jeg liker denne duften kjempegodt!

Desverre så føler jeg at den føles litt tung og fet i mitt hår, enda jeg kun påførte i tuppene og lengdene (ikke i hodebunnen). Jeg følte at håret aldri tørket skikkelig og la seg i klaser og såg litt fett ut. Jeg prøvde både med og uten Healing Oil blandet inn.

syns heller ikke den gav så mye fukt og pleie som jeg skulle ønsket. Men bare det at den gjor håret så tungt og ekkelt, ødela mye. Jeg kommer ikke til å kjøpe dette produktet igjen, men jeg har en annen favoritt Leave-in kur som jeg heller vil anbefale – Les omtalen på den her.

Jeg vet det er en del som liker denne kuren, men desverre var den ikke noe god i mitt hår. Jeg syns Leave-in kurer ikke skal etterlate håret tungt og fettete – Man skal se nyvasket ut!

Det står at du kan bruke den hver dag, i vått eller tørt hår  – Med eller uten Healing Oil.

Pris:
15,95 pund hos Feeluniuqe
Du kan også få den i travelsize med andre produkter fra Macadamia hos BeautyBay.

Karakter:
1 av 6

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.