Omtale: Macadamia Healing Oil Treatment

Jeg elsker oljer til håret, til nå har jeg skrivet omtaler på  Shu Uemura, MoroccanOil, Orofluido og Biosilk. Idag kommer omtale på en billigere variant fra Macadamia. Denne er snakket mye om på YouTube, både positivt og negativt.

Jeg kan starte med det som jeg liker minst, lukta. Den har en skikkelig sterk musky lukt – Det luktet litt herreparfyme av denne olja. Men heldigvis blir ikke lukta sittende i hele dagen, men den sitter i håret en liten stund før den forsvinner helt – Så vær obs på om du ikke liker musk/sterk parfymert duft, så er muligens ikke denne olja noe for deg.

Man bruker denne oljen akkurat slik som de andre oljene jeg har nevnt. Forskjellen er at denne inneholder macadamia olje i tillegg til litt argan olje. Den (desverre) inneholder også silikon som fjerner litt av nytten på desse oljene. Men den gjør håret mykt og glatt, lett å børste gjennom dersom du sliter med floker til vanlig. Gir deg en flott glans.

Den er UV beskyttende, den skal i følge feelunique redusere at hårfargen falmer, anti frizz og fjerner som sagt floker.
Når den rosa effekten i håret mitt begynner  å falme, så pleier jeg alltid å påføre litt ekstra olje der pga. då får jeg glansen tilbake. Håret har en tendens til å bli litt matt når fargen falmer, men slike oljer gir glansen tilbake – Og det gjør denne fra Macadamia også.

Den kan brukes av alle hårtilstander, men spesielt for de med tørt hår.
Du kan bruke det i håndkletørt hår eller i tørt hår, men bruk det mest i tuppene/lengdene og ikke i hodebunnen da dette kan gjøre håret ditt fett.

Du kan bruke den alene, blande den med andre oljer, du kan blande den inn i hårkuren eller leave-in kurer for ekstra glans.

Den fåes i forskjellige størrelser, med pumpe eller spray .

Jeg syns at den ikke er fult så god som MoroccanOil og Orofluido – Jeg liker bedre finishen og resultatet som dei gir mer enn Macadamia oljen. Jeg føler at håret føles oljete lenge etter påføring når jeg har brukt dette produktet – Noe jeg ikke har problem med de andre oljene.  Så den får litt minus på akkurat det og på grunn av lukten.

Pris:
125ml – 25,45 pund hos Feelunique
30 ml –  11,50 pund hos Feelunique
-Du kan bruke kodeord MALLO88 for å få rabatt, dersom du vil det.

Karakter:
3 av 6

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.