Omtale: L`Oreal Absolut Repair Leave-in hårkur

Dette er en leave-in-kur som skal reparere slitt og skadet hår. Jeg digger L`Oreal Absolutt Repair serien, mest pga. lukten, men også slik den etterlater håret etter vask – Nå kommer omtale på leave in kuren som jeg har testet i sommer.

Som vi vet kan ikke en kur reparere håret 100% – Slitt og skadet hår må klippes vekk for at håret skal bli 100% friskt. Men en kur kan forbedre tilstanden og forhindre at det blir verre og det er akkurat det denne leave in kuren gjør!

I sommer slet jeg voldsomt med at en del av underhåret var veldig flokete, jeg har aldri opplevd det før i mitt hår. Grunnen var luftfuktighet og at håret var litt sprøtt/tørt,  slitt og da floket det seg. Da jeg begynta å bruke denne forsvant dette problemet sakte men sikkert.  Og hvis jeg stoppet å bruke produktet så kom det tilbake. Problemet forsvant helt da jeg klippet meg, så dette produktet hjalp håret til å holde seg fint til jeg kom meg til frisøren. 

Jeg sier det igjen, dette produktet lukter så godt ! Da jeg fant ut at Ralph Lauren Cool parfymen luktet likt, kjøpte jeg to stk. av den parfymen så jeg kunne lukte likt så denne serien ellers på kroppen også ( Usikker på om den parfymen selges enda – Det er lenge siden jeg kjøpte de parfymene).

Jeg syns dette produktet fungerer bra, den etterlater håret flokefritt, glansfult, håret ser sunt og vakkert ut. Tuppene samler seg og ser ikke så tørre og slitte ut, selv om man må klippe de for å få de 100% friske.
Anbefaler å prøve denne leave-in kuren.

Påføring:
Vask håret som vanlig med en shampoo, men ikke bruk balsam. Når du har vasket håret med shampoo tørker du det med handkle så det ikke er dryppendes vått. Gre gjennom håret med en vidtannet kam, så pumper du 2-3 ganger med produkt i handflaten og masserer produktet godt inn i tuppene, jobb deg oppover i lengdene (men ikke i hodebunnen). Style som vanlig etterpå – Skal ikke skylles ut !

Pris:
Fåes hos diverse frisørsalonger som fører merket L’Oreal til ca. 170,-.
De har den også hos Strawberrynet til ca.100 ,-

Karakter:
6 av 6

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.