Omtale: Lancôme Hypnôse Volume-à-Porter Mascara

IMG_0092
Jeg har funnet en ny favoritt blant Lancôme mascaraene, Volume à Porter ! Dette er Lancômes nyeste tilskudd i mascarafamilien, og denne mascaraen lover deg volum og lengde uten å klumpe – Og det kan jeg faktisk bekrefte!

Det er ikke så lenge siden jeg fikk øynene opp for Lancôme sine mascaraer, for de jeg hadde prøvd før likte jeg ikke godt og jeg syns drugstore mascaraer var mye bedre. Men så prøvde jeg Hypnôse Star og den falt veldig i smak hos meg, omtale kan du lese her – og etter jeg prøvde den mascaraen ble jeg solgt. Så prøvde jeg den ganske så spesielle svanehals mascaraen, Lancôme Grandiôse. En mascara som var god i starten, men etterhvert som konsistensen ble tykkere ble den vanskeligere å jobbe med.

Nå har jeg prøvd Lancômes nyeste mascara over lengre tid og denne har faktisk blitt bedre å jobbe med når den er blitt litt tykkere ( helt motsatt av Grandiôse ).

IMG_0093

IMG_0096

Da jeg først fikk denne mascaraen tenkte jeg at jeg ikke kom til å like den pga. den har gummitagger. Som dere sikkert vet liker jeg best den originale fluffy mascarabørsten. Men heldigvis står ikke gummitaggene for tett og de har forskjellige lengder som gjør at den får med seg både korte og lengre vipper når du påfører mascaraen.

Gummitaggene er også litt myke og bøyelige, så hvis du er slik som meg som ofte klarer å stikke deg innpå øyet med mascarakosten så gjør det ikke så vondt med denne.

Resultatet blir bra hver gang – vippene får fylde uten at de ser klumpete ut og selvom mascaraen gir fylde så på en måte separerer den vippene også. Man får en illusjon av lengre vipper og det beste er at mascaraen verken drysser eller smitter av på huden. Hvis du jobber litt ekstra med den vil du oppnå et resultat som ser ut som løsvipper ♥

medutenUten // Med (1 lag).

Denne, i likhet med Grandiôse, inneholder en pleiende formel med roseolje. Roseolja gjør ingenting for vippene mine, men den gir en roseduft til mascaraen noe som gir ekstra følelse av luksus. Det som jeg tror gjør denne mascaraen så god er at den inneholder mindre voks, men mer latex – Det er med på å skape masse volum og separasjon av vippene uten at vippene blir stive og klumpete. Så vippene får en nydelig volum, men likevel er de myke og føles ikke tunge.

Jeg liker denne mascaraen kjempegodt, den holder hva den lover – Gir et nydelig resultat hver gang, og hvis du jobber litt ekstra vil du få et ekstremt resultat. Det er lett å legge flere lag uten å bli klumpete, i tillegg så drysser den ikke. Det eneste jeg vil klage på er prisen, den er litt høy.

Ny favorittmascara som ikke er drugstore !

Pris:
Fåes her til 290,- (Norsk nettbutikk)
Fåes her til 281,- (Engelsk nettbutikk)
(Gratis frakt, refunderer toll/moms, bruker du kodeord: 7BEAUTYFUZZ får du 7% rabatt)

Karakter:
6 av 6

 

Produktet er sponset

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.