Oppbevaringstips #2 – Dispensere

IMG_0132
Jeg har tidligere tipset om skuffedelere til ALEX kommoden med 9 skuffer fra IKEA, noe som falt i smak hos mange av dere. Så jeg tenkte å fortsette med litt oppbevaringstips her på bloggen i en egen bloggserie. Og i innlegg #2 tenkte jeg å tipse om stilige dispensere til å ha diverse produkter i.

Det finnes mange stygge flasker, krukker og tuber på f.eks kremer, sminkefjernere og AntiBac – Så jeg kjøpte meg en  gjennomsiktig enkel såpedispenser som jeg fylte AntiBac på. Denne såpedispenseren fåes også i en mindre størrelse, og den tenkte jeg først å ha ansiktskrem fra Embryolisse (som jeg hadde i en stor salong størrelse) i, men så fylte jeg den heller opp med Bioderma sminkefjerner.

Les også: Oppbevaringstips #1 – Skuffedelere

Nå slipper jeg å ha fargerike, mindre pene embalasjer på sminkebordet som kræsjer med det andre interiøret/dekoren. Har du mye akryloppbevaring så vil disse såpedispenserene passe perfekt hos deg.

IMG_0129

– Liten såpedispenser 67,- hos Søstrene Grene.
– Stor såpedispenser 103,- hos Søstrene Grene.

Psst… De har masse akrylbokser og lipstickholdere på Søstrene Grene til en billig penge!

 

Q: Har du noen oppbevaringstips du vil dele med meg?
Ha en superflott mandag videre! ♥

 

 

13 kommentarer om “Oppbevaringstips #2 – Dispensere”

 1. Åå! Detta likte eg utrolig godt! Så fint og enkelt 🙂 så kjekt å komma øve bloggen din igjen, leste den for mangen år sio 🙂 godt å vær tilbake !

  Svar
 2. Så fine akrylbokser! Disse må jeg helt klart sjekke ut:) Håper du bestemmer deg for å legge ut bilder av sminkekolleksjonen din, hadde vært utrolig kult å si.

  Svar
  • Ja, det er den mest etterspurte videoen/blogginnlegget på bloggen 😛 I dag henter jeg sofaen som skal inn der så da nærmer vi oss et helt ferdig rom 🙂 Kanksje det blir video etter det :p

   Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.