Omtale: Biotherm Deo Pure Natural Protect Roll-on


Jeg har tidligere skrevet omtale på en annen Biotherm deo, med lyseblå kork, som jeg ikke kommer til å bytte ut med det første – den er favoritten min innen deodoranter. Men Pure Natural deoen fra samme merke slo ikke helt an hos meg..

Det jeg ikke likte med denne deodoranten var lukta – Den passet bare ikke til meg og min «kroppslukt». Hvis jeg svetter litt føler jeg at denne deoen fremhever svettelukta, på en måte. Jeg har aldri brukt en deodorant som fremhever svettelukt før. Det er ikke slik for alle, for jeg vet det er noen som syns denne deoen er bra – men hos meg ble den altså ingen favoritt pga. akkurat det.

Denne deoen skal inneholde naturlige ingredienser som bl.a aloe vera som beskytter og pleier huden under armen. Den inneholder ikke parabener og aluminium noe som er veldig bra og sikkert det eneste positive jeg kan si om denne deoen. Den skal i følge Biotherm holde unna uønsket lukt i 24timer – Noe jeg er veldig uenig i !

Jeg føler at, på meg, forhindrer den ikke svettelukt og syns den rett og slett ikke fungerer slik som en deodorant skal funke –  Altså å holde unna svettelukt i løpet av én hel dag, slik som Biotherm Deo Pure Roll-on (lyseblå) gjør.

Jeg sliter liksom ikke med svetting eller sterk svettelukt heller, så jeg syns det var svært spesielt at denne fikk lukta til å komme enda mer frem. Jeg liker ikke denne deodoranten og kommer garantert ikke til å kjøpe den igjen!

Jeg har to ubrukte deoer fra da jeg fikk så mangen for å vinne Vixen Blog Awards, og kommer derfor til å gi dem vekk til enten noen venner som vil ha eller i en konkurranse her på bloggen – Kanskje noen andre liker den bedre enn det jeg gjør?

Pris:
Fåes hos VITA til 190,-

Karakter:
1 av 6

 

– Har du prøvd denne deoen, hva syns du om den?

 

14 kommentarer om “Omtale: Biotherm Deo Pure Natural Protect Roll-on”

 1. Har også prøvd den der. likte den heller ikke, er akkurat som du sier at den heller gir mer lukt enn å hindre.

  Svar
 2. Hei jeg bare lurte på om du vett hvor tid den sminkekolleksonen kom? er veldig spent på å se den :-DD håper den kommer snart!

  Svar
 3. Jeg er såå enig! Både mamma og jeg er trofaste tilhengere av Biotherm deoen (den blå altså), og vi begge følte den grønne fremhevet svettelukt samtidig som den lukter litt….. myggspray. Ugh..

  Svar
 4. Elsker virkelig bloggen din! Jeg er innom den flere ganger om dagen. Har ikke prøvd denne deoen, men bruker 48 hour Nivea. Elsker den. Skal til Berlin om en uke og lurer på om det er billigere med sminke der og om det er stort utvalg? Burde jeg bruke pengene mine i Berlin eller burde jeg bruke de på feks feelunique eller noe? Hva er billigst? Atter en gang; Elsker bloggen din

  Svar
 5. det samme skjedde med meg!!! kjæresten sa jeg lukta som mann som hadde trent i 5 dager uten å dusje og bytte klær. nam… kastet deoen for å si det sånn 😛

  Svar
 6. Kjenner meg så igjen i dette her. jeg fikk jo ett svært utslett under armene av denne, og måtte til legen. jeg stinka svette i flærne dager, hadde svære store prikker under armene og var vond og øm i flærne dager. skikkelig fæl opplevelse har jeg til denne deoen. dette var grunnen til jeg ikke er sammen med ham som jeg var på besøk hos nå..*kremt* OMG så flaut! så nei denne deoen hater jeg. At en slik deo kan gi sånn reaksjon er skremmende. haha

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.