Omtale: Decléor Aroma Cleanse Alguaromes Toning Bath and Shower Gel

IMG_8072
I det siste har jeg hatt helt dilla på å bruke litt mer «lukseriøse» dusjprodukter enn slike man finner i dagligvarebutikken, jeg har testet bl.a en fra Biotherm og likte den veldig godt, men har nå funnet en ny favoritt fra Decléor!

Jeg har aldri vert noe veldig opptatt av hvilken dusjsåpe man skal bruke, men som sagt i det siste har jeg kjøpt litt andre produkter enn det jeg vanligvis bruker. Det som er viktig for meg er at jeg blir ren og lukter godt uten at huden blir tørr og irritert.

Les også: Biotherm Eau Vitaminee Dusjsåpe

Da jeg fikk denne dusjsåpa i posten og luktet på den rynket jeg litt på nesa – lukten minnet meg veldig om tetre shampooen til hunden min. Jeg såg ikke for meg at jeg kom til å like denne dusjsåpa pga. lukten, men der tok jeg feil. Jeg liker den så godt at jeg har nå bestilt meg en ny i tillegg til Decléor Aroma Cleanse Relaxing Bath and Shower Gel for å prøve den også til kvelden siden den er avslappende.

Den har en veldig mint/tetre lignende duft som kan virke litt sterk rett fra flasken, men når man bruker den i dusjen er den bare oppfriskende og fresh – perfekt til bruk om morningen. Den inneholder ikke tetre, men alger og essenser fra lavendel, rosmarin og sitron.

IMG_8076

Dusjsåpa renser og roer huden, den nøytraliserer hardt vann for å unngå uttørking av huden. Anbefales på det sterkeste til både kvinner og menn – Absolutt en ny favoritt som jeg kommer til å kjøpe flere ganger.

Pris:
164,- hos Cheapsmells ( 400ml – På salg!)
107,- hos Cheapsmells (250ml – på salg!)

Karakter:
6 av 6

 

25FebDecleorSaleHPG-Decleor

5 kommentarer om “Omtale: Decléor Aroma Cleanse Alguaromes Toning Bath and Shower Gel”

  1. Hei, Jeg lurer på en ting, er det cheapsmells.com slutte å sende parfyme til Norge? Vet du om det eller? takk.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.