Ukens favoritt: Biotherm Eau Vitaminée Shower Gel !

IMG_7989
Jeg starter alltid dagen med en lang dusj, ellers våkner jeg ikke skikkelig. Og ingenting er bedre da enn gode dusjprodukter som er oppkvikkende og har en fresh duft. Biotherm sin Vitaminée serie har akkurat dette – fresh og oppkvikkende dusjgele som er perfekt om morningen.

Jeg kan starte med å fortelle litt om dusjgelen siden det er den som er favoritten denne uka. Den har en frisk duft av sitrusfrukter som gjør deg våken og fresh samtidig som den gjør huden ren uten å tørke den ut. Dusjgelen er uten farge og parabener, men inneholder bl.a ProVitamin B5. Den er faktisk veldig oppkvikkende og derfor perfekt til meg som er som en zombie tidlig om morningen.

Bodylotionen har også en god å frisk duft av sitrus frukter, men jeg syns den har en litt mer syntetisk duft etter den har ligget på huden en stund. Den gir fuktighet, men jeg syns ikke den er bedre enn for eksempel Mango Body Butteret til The Body Shop  – Så jeg bruker ikke den så ofte.

IMG_7984

I Vitaminée serien får du også en parfyme som lukter det samme som dusjgelen, frisk og rent av sitrusfrukter – Den kan lukte litt alkohol/typisk parfymeduft i starten, men når den har satt seg litt lukter den deilig. Den er ikke en av mine absolutte favorittdufter, men en som er fin å ha med seg etter trening hvis du vil lukte litt rent og fresht etterpå.

Jeg er snart tom for dusjgeleen, så jeg har bestilt meg Decléor Alguaromes Toning Shower & Bath Gel (som var på tilbud da jeg kjøpte den) for å  teste den også – og hvis den ikke faller i smak er det stor sannsynlighet for at jeg kommer til å kjøpe Biotherm Eau Vitaminée dusjgeleen igjen for den var virkelig god!

De andre produktene fra Vitaminée serien var helt OK produkter, men jeg kommer nok ikke til å kjøpe de igjen siden jeg har andre produkter som er bedre.

Pris:
Fra 220,- hos VITA

 

– Har du et favoritt dusjprodukt som du vil anbefale?

 

4 kommentarer om “Ukens favoritt: Biotherm Eau Vitaminée Shower Gel !”

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.